PDA

Zobacz pełną wersję : kierownica do SO itp

luc
27-02-15, 21:59
Witam jaką kierownice polecacie do polatania po zakrętach itp imprezach do civica ej9 hb?

qureku.
27-02-15, 22:15
zamszową, markową. Unikać chińszczyzny

luc
27-02-15, 22:47
znaczy sie o chińszczyźnie w ogóle nie myślałem.
a jakieś konkretne namiary i czy jakieś odsadzenie czy coś...?
bo sie dopiero zbieram i szykuje...:)

qureku.
27-02-15, 23:08
a jakieś konkretne namiary i czy jakieś odsadzenie czy coś...?
bo sie dopiero zbieram i szykuje...

Nie no...Kaman ;)

Idziesz do sklepu, patrzysz czy chcesz prostą, czy z osadzeniem. Bierzesz do łapki, patrzysz na cenę jak jest ok kupujesz, jak nie, to zamawiasz w necie.

Ja mam rss i jest naprawdę spoko, koszt w granicach 300zł za nowa . Oczywiście pamietaj, ze zamsz się wyciera po jakim czasie ( trzeba uzywac rekawiczek, albo pokrowca na kierownice )

luc
27-02-15, 23:24
dzięki za info...

Gorliś
28-02-15, 03:59
To, czy chcesz z odsadzeniem czy nie zalezy od tego ile masz wzrostu i na ile masz problemy z zajeciem poprawnej pozycji za kierownica.
W razie czego sa jeszcze dystanse.

!markos
28-02-15, 09:38
I czy wolisz leżeć czy siedzieć jak trzeba. I nie RSS, tylko RRS - tak gdybyś miał szukać.

luc
28-02-15, 11:06
siedzieć ja trzeba,szukać szukam i przeglądam w okolicy niema żadnego sklepu z pożądnymi kierownicami,jak już coś jest do pomacania to sie gnie od samego trzymania no a z neta to są podane odsadzenia i myśle że coś przypasi...

Duniek
28-02-15, 17:46
Zależy jaką lubisz pozycje za kierownicą. Ja lubie blisko dlatego mam 6 cm nabę i 9 cm odsadzenia. Standardowa kierownica ma około 12 cm odsadzenia jeśli mnie pamięc nie myli. A kierownica to tylko markowa, zamsz czy skóra obojetnie, zależy co lubisz