Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : fotele kubełkowe łamane

leigimas
27-02-15, 19:43
Witam
Mam pytanie odnośnie foteli kubełkowych łamanych. Szukam właśnie foteli do mojej ej2 i mam cholerny dylemat co wybrac, posiadam budżet ok 15000 Polskich PLN.

Opcja 1.
Podróbka bride dokładnie model k700 wychodzi ok 700Zł sztuka nówka, niektorzy pisza ze bajka i sa mega zadowoleni po 2 latach uzytkowania a co nie ktorzy pisza ze po 2h jazdy gąbki sie odkształcają? :D

Opcja 2
Fotele Recaro z ATR i Lancera EVo
Wszystko fajnie ładnie osobiście tylko nie podoba mi sie oryginalny ich kolor :D Pytanie brzmi ile jest wart komplet takich foteli bo ceny sa rozne?

Opcja 3
Stołki z ep3 i s2000 podobnie strasznie wysoko sie w ich siedzi? i tez pytanie ile sa warte komplety tych foteli

Opcja 4
Jak dla mnie najbardziej przemiawiajaca opcja to oryginalne Recaro speed z tym że sa chyba nie do dostania i nie mam zielonego pojecia po ile one chodza używki ( tyle co czytałem w google to używane mozna kupic w granicach 600-800zł za sztuke to prawda)?

Opcja 5

Wasze propozycje :D

Wczesniej miałem fotele z CRX i były swietne chyba zaczynam załowac ze je sprzedałęm :(

janol91
02-03-15, 17:06
Mam pytanie odnośnie foteli kubełkowych łamanych. Szukam właśnie foteli do mojej ej2 i mam cholerny dylemat co wybrac, posiadam budżet ok 15000 Polskich PLN.

kurde to mozna duzo zrobic:P zmien auto np xD

sebawo
04-03-15, 09:37
jak chcesz łamane to kup chinola, na pewno się złamie w najmniej oczekiwanym momencie :P :D
Opcja 2 - kolorystyka seryjna jest różna, może znajdziesz coś co Ci się spodoba (wykończenia są bordo, zielone, granatowe, czarne). komplet nie zmięczonych (brak dziur czy wytarć czy pozaciąganego materiału) to oklice 1500PLN.
Opcja 3 - stołki z eSy wyrwiesz poniżej 1kPLN za komplet, z ep3 też. Co do wysokości, to zalezy jak to zamontujesz. da się tak spasować fotel, że będzie na dobrej wysokości.
Opcja 4 - za dobry stan recaro z ek9/dc2 trzeba dać 2k

rok szukałem stołków, wybrałem te z atr'a i jestem mega zadowolony ;) grunt to posadzić dupe w każdym, przejechać się choćby za pasażera. Tak zachwalane recaro speed, nad którymi połowa ludzi sie spuszcza okazały się dla mnie mało wygodne ;) także nie kieruj się opinią ludzi, tylko opinią własnej dupy :P :D

Suple
22-03-15, 21:25
Opcja nr 2 jest najrozsądniejsza, mam stołki z evo i są bardzo wygodne znajomi też sobie chwalą jak im dupę wiozę i najważniejsze nie wszystkie są zielone, trzeba poszukać po aukcjach

Paputek
22-03-15, 21:49
Bierz z evo atr najlepsze seryjne fotele mialem jakies podjebki speedow z pralki z ek4 a pozniej z evo i sa naprawde wygodne i trzymaja fajnie