PDA

Zobacz pełną wersję : Gdzie szukać częsci Civic I?

bednar_skc
26-02-15, 20:23
Witam,
potrzebuje kogoś kto posiada Starego Civica 1 , potrzebuje pare częsci do tego modelu,
jeżeli ktoś posiada jakies informacje gdzie można dostać jeszcze czesci do tego modelu prosze napisac ;)

peppo68
09-04-15, 23:02
Witam,
potrzebuje kogoś kto posiada Starego Civica 1 , potrzebuje pare częsci do tego modelu,
jeżeli ktoś posiada jakies informacje gdzie można dostać jeszcze czesci do tego modelu prosze napisac ;)

Witam,
Nie wiem czy nie naruszę zasad forum ale części można szukać u mnie :) Mam jedno auto w całości (pięciodrzwiowy, rocznik 1978) i jedno w częściach (pięciodrzwiowy, rocznik 1979). Nazbierałem też trochę nowych części. Remontu nie będzie bo wszystkie siły i środki przełożyłem na mojego innego "staruszka" a żona na więcej nie pozwala :( Chętnie odstąpię te części miłośnikowi tego superautka.

peppo68
30-04-15, 21:59
A Kolega poszukujący części żyje jeszcze? Piszę na priva i nic! Jak Kolega nie żyje to proszę o odezwanie się spadkobierców :)

SLENS
16-05-15, 00:15
Również pisałem na pw i cisza. Widocznie nie zależało mu na tych częściach - tylko po co zakładać temat?

KFAS
25-06-15, 16:08
podbijając temat staroci ma ktoś części do szufelki z 85 " ?