Zobacz pełną wersję : Czym usunąć (spolerować?) rysy i ryski z panela radyjka?
Jak w temacie.Niektórzy mówią ze pastą do zębów, jeszcze inni ze jest jakies czarodziejskie "mleczko" które można kupic na allegro,ale nikt go nigdy na oczy nie widział ani nie testował
Może wy macie jakies swoje sprawdzone sposoby?
Pasta polerska, auto max choc nie wiem czy nie bedzie ona za gruba ale cos bardziej lagodnego mozesz kupic.
pozdro.
No auto max to na pewno nie :twisted:
Ja się bawiłem w to "mleczko". Cud to niestety nie jest, ale faktycznie po 15 minutach polerowania panel radia świecił jak psu ... Jakbyś mieszkał bliżej, to bym Ci udostępnił ;).
uważaj żeby napisów nie zetrzeć, jak są sitodrukiem zrobione na zewnętrznej części panela
Na szczęscie napisów to nie ma,ale wolałbym żeby te ryski zeszły a nie tylko sie panel błyszczał :?
zwykły wosk samochodowy też nabłyszczy panel, można też użyć pasty polerskiej G4, a później G10 i trochę rysek zejdzie
Pasta do zębów? Jesli nie to ze to była jakas z tymi kryształkami to zmatowiła mi całkowicie wyswietlacz w telefonie.Kup takie u zegarmistrza bądz optyka w małej tubce taka politura.
szklanka82
14-10-05, 08:16
poszukaj na allegro takiej pasty polerskiej do telefonu moj ziom cos takiego robil. efekt spoko
robilem zwykla pasta polerska bodajze Farecla...ale najpierw zmatowalem w okolicy rysy, a byla calkiem gleboka - i sladu nie bylo...zalezy jakie tworzywo wydaje mi sie..
robilem zwykla pasta polerska bodajze Farecla...ale najpierw zmatowalem w okolicy rysy, a byla calkiem gleboka - i sladu nie bylo...zalezy jakie tworzywo wydaje mi sie..