Zobacz pełną wersję : Lotka spoona
witam
Według Was lepiej lotkę spoona zostawić w czerni czy malować w kolor budy?
Sent from my RM-941_eu_poland_376 using Tapatalk
Widziałem sporo aut z lotkami spoona i jak dla mnie to lepiej na jasnym lakierze wygląda czarna, a na ciemnym dać w kolor(grant,grafit i oczywiście czarny :) ).
W kolorze będzie komponowała się z autem , czarna do jasnego może wyglądać ok, jak masz inne elementy w czerni .
No a dokładniej do Turkusowego? BG28P?
Tapatalk..
Ja poleciałbym w kolor . Jest jeszcze opcja oklejenia w 3D Carbon , ale sama lotka będzie wyglądała jak dokręcony element .
ja mialem w czarnym macie na Red-zie i bylo ok.
Pozniej kupilem folie carbon obkleilem moze nie profesionalnie no ale wyszlo ok i na aucie komponowalo sie dobrze.
Nadal bym ja mial bo dobrze lezy spas jest idealny ale ze kupilem BYS-a wiec ta mi nie bd potrzebna
Ale kwestia gustu.
Jak cos mam na sell ja jeszcze jest bardziej zadarta niz te inne co widzialem.
Zawsze mozna sobie pomalowac w polysk czy jak tam wolisz jak cos poszlo PW
No a dokładniej do Turkusowego? BG28P?
Jak auto wygląda tak jak w miniaturce(czarne listwy i pewnie lusterka też) to koniecznie lotka w czarny mat:).
Ziban6699 Lotkę juz kupilem:) ale dzięki:)
Btw. Moze by ja pomalować jak oem? Czyli na górze kolor a na dole czarna?
Tapatalk..
Ziban6699 Lotkę juz kupilem:) ale dzięki:)
Btw. Moze by ja pomalować jak oem? Czyli na górze kolor a na dole czarna?
Tapatalk..
Moim zdaniem aby byly fajne odciecia jesli masz czarne listwy lusterka to i lotka czarny mat lub polysk fajnie to wyglada moim zdaniem.
Ja mam wlasnie czarne listwu progi dokladki lusterka no i obecnie BYS-a w czarnym polysku wyglada bardzo dobrze fajne odciecia czerwien czern. JEszcze dojdzie czarny xxr wjec zrobi sie maly bandyta.
Proponuje czern nie kombinuj z odcinaniem kolorow na lotce moje zdanie
Okej:) pomaluje w czarny połysk:)
Tapatalk..
http://klops.pl/upload/klopsy/lubie-to_61369.jpg