Zobacz pełną wersję : Gdzie sprawdzić auto po nr VIN
Czy jest możliwość sprawdzenia historii auta po nr VIN? Auto sprowadzone z DE. Z tego co wyczytałem to tylko w ASO w którym była serwisowana, ale może coś się zmieniło?
VIN auta: shhfk17606u003459
[QUOTE=venom86;2459998]Czy jest możliwość sprawdzenia historii auta po nr VIN? Auto sprowadzone z DE. Z tego co wyczytałem to tylko w ASO w którym była serwisowana, ale może coś się zmieniło?
Dobre i tyle, dzięki :) Czy są jeszcze jakieś inne (wcześniejsze) wpisy?
Dobre i tyle, dzięki
sory nie moja sprawa ale takie pytanie nie wiesz czy nie potrafisz sprawdzic statusu auta po vin- ie ze pytasz tutaj chlopakow zeby ci sprawdzili
Dobre i tyle, dzięki :) Czy są jeszcze jakieś inne (wcześniejsze) wpisy?
Tak są skoro napisałem że ostatni przy takim przebiegu.
Dobre i tyle, dzięki
sory nie moja sprawa ale takie pytanie nie wiesz czy nie potrafisz sprawdzic statusu auta po vin- ie ze pytasz tutaj chlopakow zeby ci sprawdzili
Dokładnie, gdyby ktoś podał stronkę gdzie sam mogę sprawdzić to bym się przecież nie pytał. Znajomi chcą kupić auto i zanim pojedziemy słuchać opowieści Mirka Handlarza chciałem się jak najwięcej dowiedzieć o tym civiku.
wujek googiel wszystko ci powie i znajdzie wystarczy poszukac A jesli ci sie nie chce to zadzwon sobie do kraka lub do rzeszowa i wszystko ci powiedza Tylko ze w rz wolaja 50 zl a w krk za free i wsjo ci powiedzą Powodzenia w szukaniu dobrego egzemplarza
Np. tutaj: https://historiapojazdu.gov.pl/historia-pojazdu-web/
A jesli ci sie nie chce to zadzwon sobie do kraka lub do rzeszowa i wszystko ci powiedza Tylko ze w rz wolaja 50 zl a w krk za free i wsjo ci powiedzą
I tak jestem w szoku, że jak auto pochodzi z innego kraju, to są w stanie cokolwiek odczytać, przecież Honda nie ma "globalnego" systemu, bazy danych, jak np Mercedes. A inna sprawa, że aby cokolwiek się pojawiło, to samochód musi być serwisowany w ASO.
W tym przypadku też za wiele się nie dowiesz skoro ostatni wpis z 2008 roku :/
Mozesz kolego powiedziec gdzie takie info z wpisami mozna otrzymac? Posiadam model sprowadzony z czech i nigdzie nie moge znalezc wiecej niz rok prod pojemnosc itp, a wujka google raczej uzywac potrafie. Mozesz pomoc? Dzieki z gory.
Moj vin: NLAFD75706W000594
kupeja_style
13-02-15, 18:49
jackow opróżnij skrzynkę wiadomości
jackow opróżnij skrzynkę wiadomości
Dzięki nie zwróciłem uwagi że jest pełna:)