Zobacz pełną wersję : czy warto klasc kase
Napewno nie jesden z Was to przerabial chodzi mi czy duza poprawa jest po zrobieniu dolotu np ze zderzaka i ukladu wydechowego lacznie z kolektorem w silniku b18c4. na ta chwile jest w sumie tylko zamach lekki i skrzynia s9b z 1,2,3,4 od y21.wczoraj probowalem sie z autem wystrojonym na 211 km i niestety klocki byly.
Warto by było poczytać tematy niektórych użytkowników niż zakładać kolejny temat...
Poświęcając trochę czasu na czytanie i szukanie dowiedziałbyś się, że
- wydech zawsze warto zmienić, a w b18 idealnie sprawdza się 2,5 cala, ewentualnie 2,36
- dolot również, ale to zalezy jaki
- Mozna pokombinować z kolektorem ssący
Serio poczytaj trochę, zamiast zakładać nowego tematu, bo później właśnie znaleźć sensowne ifno na stronie jest mocno utrudnione..
Querku nie poleciales za bardzo z tym 2.5" :) ? 2,36 to max [emoji14]
Querku nie poleciales za bardzo z tym 2.5" ? 2,36 to max
Nie, ani trochę :)
Gdyby nie było masę takich tematów, to znalazłbym temat w którym były porównane wydech i zdecydowanie na 2,5 wyszły najlepsze przyrosty. Z resztą osoby które robią wydech mogą to pewnie potwierdzić :)
No może i tak, wiem ze dużo tematów także ciężko znaleźć... ja wrzucam na weekend 2,25 i zobaczymy jak to będzie ;)
No może i tak, wiem ze dużo tematów także ciężko znaleźć... ja wrzucam na weekend 2,25 i zobaczymy jak to będzie ;)
Bardzo dobry wybór. Ja tez mam 2.25 i sam widzisz jak mi auto szaleje :p