Zobacz pełną wersję : Lampy JDM-TAIL-LIGHT-RED-CLEAR
Wie ktoś może gdzie można dostać w Polsce takie lampy ? Czy trzeba sciagac z USA?
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Parts-Accessories_Car-Truck-Parts-Accessories__92-95-HONDA-CIVIC-3D-HATCHBACK-JDM-TAIL-LIGHT-RED-CLEAR_W0QQitemZ160258602122QQddnZPartsQ20Q26Q20Acc essoriesQQadnZCarQ20Q26Q20TruckQ20PartsQ20Q26Q20Ac cessoriesQQddiZ2811QQadiZ2865QQcmdZViewItem?hash=i tem160258602122&_trksid=p3756.m14.l1318
byly kilk tyg temu na allegro(kilka kompletow), obecnie nawet w archiwum nie moge znalezc
na allegro były i chyba nawet są ale do coupe :)
do hb ciężko dostać , wiem bo sam szukałem i narazie sobie odpuściłem temat
moge takie sprowadzić, oczywiscie nówki, info na pw jakby ktoś był zainteresowany
no cena kusząca jest niezwykle :) tylko ciekawe czy mają europejską licencję. Ostatnio w TVN Turbo w programie "uwaga pirat" policja zabrała kobiecie dowód bo w TT miała amerykańskie lampy tylne...
Tez widzialem ten odcinek dawno temu. O ile dobrze pamietam to zabrali z powodu braku homologacji europejskiej czy cos w ten desen. Z drugiej strony trzeba tez brac pod uwage to ze przed kamerami moga Ci tez zabrac za byle inne gowno. W tv przestrzegaja przepisow daja wzor nie biora lapowek i sa nieugieci a w realu roznie to bywa.
no cena kusząca jest niezwykle :) tylko ciekawe czy mają europejską licencję. Ostatnio w TVN Turbo w programie "uwaga pirat" policja zabrała kobiecie dowód bo w TT miała amerykańskie lampy tylne...
tzn miala czerwone kierunki czy jak?
Tak. Czerwone kierunki, a pozatym nie mialy znaczka homologacji (literka E w koleczku)
To może podacie tutaj cene bo od Tieesto na PW ciężko jak zwykle dostać info
dokladnie pisalem do niego i nic :p
Ja za swoje płaciłem coś ok 300 - 330 zł ze wszystkimi opłatami/prowizjami.
do mnie płyną i do wersji HB i QP i będa bo jakieś 330 zł komplet ...
a z tymi znaczkami to jest tak że na przeglądzie dasz 20 zł czy pospolitą flaszke i to czy masz czy nie masz znaczka robi się nie ważne ;p
tia... a jak ktoś Ci zaparkuje na du.. bagażniku to pomimo iż to by była jego wina wystarczy że powie że światła Ci niedziałały lub były niewidocznie i wtedy Ty jesteś winny bo masz lampy niedopuszczone do ruchu. Lepiej żeby na lampach było jednak (E)
tu masz racje ale to nie zmienia faktu że on nie zahcował bezpiecznej odległości ... a róznica w tych lampach jest taka że te "święcą większa powierzchnią a wersja na europe świeci tylko po bokach"
Ja jednak jestem za przerabianiem seryjnych lamp EDM na USDM. Brakuje tylko zewnętrznej obrysówki, ale wyglada fajnie, lampa ma homologacje :) no i masz radoche ze sam to zrobiłeś.
Ja swoje lampki (dokładnie takie jak w linku) kupowałem na forum od użytkownika Gentoo kilka m-cy temu.
Kosztowało mnie to 350 zeta. Ale nie wiem czy on jeszcze ściąga graty z US.
przepraszam, poprostu czekam na info z usa, ale coś im cięzko idzie odpisywanie :/ dlatego nic nie odpisywałem bo nie miałem co Wam napisac :) do jutra dam Wam odpowiedź
Mam takie do Qupe od zaraz do wzięcia