Zobacz pełną wersję : Podswietlenie nog civic ufo 5dr 2007r.
Witam,posiadam Honde Civic Ufo 5dr. Chcialbym zrobic podswietlenie nog . Chcialbym aby sie zapalalo pocotworzeniu drzwi z kluczyka lub jak otwieram drzwi. Prosilbym o jakies porady:)
Podłacz się pod lampke w podsufitce lub w czujnik, który znajduje się przy drzwiach.
Jak wyglada ten czujnik przy drzwiach?
Jednak podczep się pod lampkę w podsufitce bo przecież do czujników się nie opłaca ponieważ musiałbyś podpiąć się pod wszystkie drzwi (chyba). Kable od lampki powinni iśc w lewym słupku przy przedniej szybie. Nie wiem dokładnie jak to wygląda w UFO ale wydaje mi się, że jak w każdym samochodzie.
Zdaje sie chcecie wywazyc otwarte drzwi :) gotowe przepisy na podlaczanie oswietlenia nog sa na civinfo. Ja podlaczylem wg tego przepisu dodatkowe diody w nogach (bo ambient light juz mialem) i listwy progowe. Jak sam nie znajdziesz to wieczorem cos podrzuce, jak usiade do kompa.
Podrzuc jak bys mogl bardzo byl bym wdzieczny :)
http://www.civinfo.com/forum/how/32792-installing-rickhondars-footwell-lights-dimming.html