Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Filtr paliwa D13B2

niuńka
07-07-08, 23:30
Niedawno kupilam honde D13B2 z 1995 roku i jak przystalo kupilam nowe filtry, rozrzad itp. ku mojemu zdziwieniu w sklepie nie bylo filtra paliwa do niej wiec pojechalam do sklepu specjalizujacego sie w hondach i tam dostalam ten filterek. ku mojemu zdziwieniu nie znalazłam starego filtra?? :confused: nie wiem gdzie on jest umieszczony?? przesledzilam przewody - chyba szukalam ze 30 minut i nie znalazlam starego filtra. znajomy powiedzial ze one nie mialy filtra paliwa:confused: co mnie bardzo zdziwilo bo nawet w maluchu jest filtr paliwa. moze wy wiecie cos na ten temat?? gdzie jest ten filtr i czy wogole byl?? w ostatecznosci przetne przewód i poprostu go włącze w obieg- tylko jak tak to w ktorym miejscu? jesli znacie odpowiedz to z gory dziekuje:)

yonaszo
07-07-08, 23:45
to, że jesteś kobietą nie zwalnia Cię z obowiązku używania szukajki nim o coś zapytasz.
filtr w d13b2 jest przy zbiorniku. dostęp od spodu, schowany za plastikową osłoną.

niuńka
07-07-08, 23:47
dzieki za info

P.S. jesli chodzi o szukanie to szukalam ze 30 minut bo glupio mi bylo zapytac o tak glupia sprawe i poprostu nie znalazłam

do admina- temat mozna usunąc:)