Zobacz pełną wersję : Stabilizator tylny EG5
W mojej EH3 nie ma z tyłu stabilizatora, co jest dla mnie niedopuszczalne więc zbieram informację na jego temat. Wahacze poprzeczne mają jakieś mocowanie do łącznika stabilizatora? Nie pamiętam jak to było w moim sedanie ze stabilizatorem i teraz nie mogę sobie tego wyobrazić. Nie jest przypadkiem tak, że muszę kupić stabilizator, łączniki i wahacze poprzeczne od EG5 żeby było jak założyć staba?
W wahaczach dolnych poprzecznych musisz mieć otwory z gwintem pod łączniki stabilizatora więc musisz zakupić takie z eg5 / eg6 tak samo mocowania staba do budy
W wahaczumusi mieć gwint do przykręcenia łącznika??
kazik2_h9w3
17-01-15, 22:50
Zawsze można dać dłuższą śrubę z nakrętką
W wahaczumusi mieć gwint do przykręcenia łącznika??
No w 5 genie jest otwór nie przelotowy z gwintem , co innego w blaszanych wahaczach z 6 gena tam zwykły otwór na wylot
Blaszane wahacze są zamienne ze stalowymi odkuwkami? Mam takie blaszaki w CRX i łączniki stabilizatora to takie śmieszne łapki. Problem w tym, że mocowanie amortyzatora jest inne a mam KONI przystosowane do wahacza "nieblaszanego". Tak więc szukam zestawu wahaczy i stabilizatora razem z mocowaniami do budy od EG5 EG6 i vtekowych sedanów?
Tak więc szukam zestawu wahaczy i stabilizatora razem z mocowaniami do budy od EG5 EG6 i vtekowych sedanów?
dokładnie