PDA

Zobacz pełną wersję : wykładzina bagażnika

sebawo
03-01-15, 20:03
Nie wiem czy się nadaje do stylingu, jak nie to proszę przenieść do ogólnego.
Niestety wykładzina i 'obicie' bagażnika w moim coupe były już wyjmowane kilka razy i niestety nie da się tego sensownie złożyć, tak, żeby wyglądało i nie odstawało.
Macie na to jakiś sposób? Da się nowym materiałem obić bagażnik tak, żeby to jakoś wyglądało? Foty mile widziane bo szukam inspiracji, chce to zrobić, żeby nie wstyd było otwierać bagażnik przy ludziach :)

Liero
04-01-15, 14:55
Sklejka/plyta osb, odmalowanie wzoru na niej, wyciecie, kupienie materialu do obijania skrzyn basowych lub inny podobny, zszywacz , wyzynarka i z godzinka-dwie czasu i masz jak nowe i mocniejsze niz seryjne :)

sebawo
04-01-15, 16:55
ale to załatwia tylko podłogę, co z bokami?

Liero
04-01-15, 17:24
Boki proponuje zakupic z jakiegos rozbieranego auta,na allegro czy olx pelno tego,tutaj na forum tez ktos mial do rozebrania cala czerwona coupe,a te boczki drogie nie sa :) gdyby z sedana ej9 do coupe pasowalo,to sam mam takie cos na sprzedaz ;p

sebawo
05-01-15, 22:06
tak jak wspominałem, boczki mam oryginalne, tylko to już nie wygląda i nie da się tego spasować tak, żeby wyglądało.
Pytałem bardziej o to, czy ktoś jakoś customowo sobie z tym poradził, foty mile widziane ;)