PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z mikrofonem bluetooth

grzesiek1495
02-01-15, 01:45
Witam, potrzebuję pomocy ponieważ kupiłem sobie radio może nie jakieś najlepsze, ale zawsze to coś. Model to JVC KD-X310BT. Po podłaczeniu mikro i radia (nie wsadzone w półkę tylko podłączone). Zadzwoniłem do 1 osoby pytam jak mnie słyszy mówi ze ok i że bdb, no to kontrolnie dzwonie do 2 i 3 i wszyscy bdb mnie słyszeli więc ok montuje radio przeprowadzam kabel. No i jest problem, na nastepny dzień odbieram telefon i nie słyszy mnie druga osoba.. pomyślałem że moze przy składaniu kabel odczepiłem więc wyciągnełem radio i sprawdziłem ale wszystko ok. Spróbowałem więc zadzwonić, okazało się że troche lepiej mnie słychać ale musze mówić bardzo głośno to raz a 2 że druga osoba słyszy mnie jakby jakaś antena zakłócała... i tu zachodzi pytanie co w takim razie mam zrobić żeby było jak na początku wręcz idealnie mnie słychać? Samochód to Audi 80 b4 2.3E 1992r, tak wiem że nie honda ale może ktoś akurat pomoże :) Kabel przeprowadziłem pod dolną półką (pod kierą) w uszczelce drzwiowej i potem przez słupek i wyprowadziłem na końcu słupka. Co do mikrofonu to nie ma znaczenia czy blisko trzymam czy daleko jest ten sam efekt zakłóceń. Czy może to być kabel od anteny radiowej? W takim razie jak mam go ominać skoro wychodzi obok wejścia na mikrofon... i dlaczego wcześniej wszystko było ok?