PDA

Zobacz pełną wersję : Oświetlenie jakie ???

Stunter08
23-12-14, 16:05
Witam potrzebuje dobrać światła tylne do przednich (Angels eyes) podobają mi się takowe ale nie wiem czy to będzie fajnie ze sobą się łączyło ??

PlushaQ
23-12-14, 17:18
Nie będzie. Angel Eyes zostawmy w BMW :]

Stunter08
23-12-14, 17:43
Nie będzie. Angel Eyes zostawmy w BMW :]
A są jakieś podobne światła do tych co podałem ?

PlushaQ
23-12-14, 18:02
No… angel eyes to angel eyes, więc jedyne "podobne" kształtem, że jakieś kółeczko jest to albo Denji, albo clear black z soczewką. I masz "podobnie".

Stunter08
23-12-14, 18:18
No… angel eyes to angel eyes, więc jedyne "podobne" kształtem, że jakieś kółeczko jest to albo Denji, albo clear black z soczewką. I masz "podobnie".

Znaczy się jeszcze nie mam chce sobie kompletem kupić przód/tył Denji i clear black i te i te podobają mi się tylko jeszcze tylne zostały jakie mogą być bardziej ala seria czy może coś z ledami związane chciałbym żeby to jakoś wyglądało :)

PlushaQ
23-12-14, 18:51
Aaaa to ja źle zrozumiałem… jak się*czyta tekst, który zawiera przecinki, kropki i konstrukcje zdaniowe, to zdecydowanie lepiej się to czyta i nie ma błędów związanych z niezrozumieniem. W związku z powyższym, polecam przecinki i kropki.

A wracając do tematu - najlepiej wygląda odświeżona i wypolerowana na lustro OEM USDM lampa, zawsze. Jeszcze pytanie jakie to auto jest.

Stunter08
23-12-14, 18:57
No wiem przecinki itp itd zawsze miałem z tym problem :D Autko to civic V 95r silnik nie wiem jeszcze jaki tam jest bo po nowym roku dopiero po nią lecę

PlushaQ
23-12-14, 19:34
No to na V genie, zdecydowanie najlepiej wygląda ogarnięta - jak wcześniej wspominałem - oryginalna lampa z amerykańca.

woocasch
23-12-14, 20:11
No to na V genie, zdecydowanie najlepiej wygląda ogarnięta - jak wcześniej wspominałem - oryginalna lampa z amerykańca.

do tego na przód clear black z soczewka + amber i będzie gitara ;)

Stunter08
27-12-14, 22:31
Dzięki :)