Zobacz pełną wersję : Oświetlenie jakie ???
Witam potrzebuje dobrać światła tylne do przednich (Angels eyes) podobają mi się takowe ale nie wiem czy to będzie fajnie ze sobą się łączyło ??
Nie będzie. Angel Eyes zostawmy w BMW :]
Nie będzie. Angel Eyes zostawmy w BMW :]
A są jakieś podobne światła do tych co podałem ?
No… angel eyes to angel eyes, więc jedyne "podobne" kształtem, że jakieś kółeczko jest to albo Denji, albo clear black z soczewką. I masz "podobnie".
No… angel eyes to angel eyes, więc jedyne "podobne" kształtem, że jakieś kółeczko jest to albo Denji, albo clear black z soczewką. I masz "podobnie".
Znaczy się jeszcze nie mam chce sobie kompletem kupić przód/tył Denji i clear black i te i te podobają mi się tylko jeszcze tylne zostały jakie mogą być bardziej ala seria czy może coś z ledami związane chciałbym żeby to jakoś wyglądało :)
Aaaa to ja źle zrozumiałem… jak się*czyta tekst, który zawiera przecinki, kropki i konstrukcje zdaniowe, to zdecydowanie lepiej się to czyta i nie ma błędów związanych z niezrozumieniem. W związku z powyższym, polecam przecinki i kropki.
A wracając do tematu - najlepiej wygląda odświeżona i wypolerowana na lustro OEM USDM lampa, zawsze. Jeszcze pytanie jakie to auto jest.
No wiem przecinki itp itd zawsze miałem z tym problem :D Autko to civic V 95r silnik nie wiem jeszcze jaki tam jest bo po nowym roku dopiero po nią lecę
No to na V genie, zdecydowanie najlepiej wygląda ogarnięta - jak wcześniej wspominałem - oryginalna lampa z amerykańca.
No to na V genie, zdecydowanie najlepiej wygląda ogarnięta - jak wcześniej wspominałem - oryginalna lampa z amerykańca.
do tego na przód clear black z soczewka + amber i będzie gitara ;)