Zobacz pełną wersję : pytanie o ABS.
Witam, czy ta Honda http://www.allegro.pl/item387876848_honda_civic_1999r_1_5_v_tec_115_km_. html ma ABS ? I czy ma 2 poduszki czy jedną ?
ech... szkoda trochę... Myslałem że w takiej "lepszej" wersji ABS był montowany... Dziwi mnie to, bo niektóre starsze o 2 - lata 1.4 mają ABS.
A na co Ci abs? ;)
tak btw-w MB9 moim też wyposażenie jest nawet nawet a ABS'u brak ;)
To w cale nie jest lepsza wersja. 1.5 zazwyczaj są kiepsko wyposażone, zaskoczeniem tu jest tylko elektryka tylnych szyb
Witam, czy ta Honda http://www.allegro.pl/item387876848_honda_civic_1999r_1_5_v_tec_115_km_. html ma ABS ? I czy ma 2 poduszki czy jedną ?
ABS jak ABS ale ma klimę zdecydowanie przydatniejszą rzecz. Jeżeli jest w dobrym stanie do chyba ciekawa oferta. A przebiegiem się nie sugeruj bo obstawiam że nie jest oryginalny :D
Jak to jest że 90% aut na rynku czy to z 95 czy 2000 ma przebieg ok 120-130 tys :rolleyes:
Co to za wersja? Ja mam 1,5 z 98r i mam dwie poduchy i ABS nie mam za to elektryki z tyłu
Hmm.... mówiąc co to za wersja masz namyśli te takie kodowanie literkowo cyfrowe ? :) (chyba) MB 3 jeśli to odczytuje się z VINu
Hmm.... mówiąc co to za wersja masz namyśli te takie kodowanie literkowo cyfrowe ? :) (chyba) MB 3 jeśli to odczytuje się z VINu
Buda to MB2 a nie MB3
No właśnie, na moje oko to MB3 tak jak moja Czyli ABS powinien być
No właśnie, na moje oko to MB3 tak jak moja Czyli ABS powinien być
OK juz znalazlem
To jest właśnie MB3 a ABS był w niej montowany jako opcja, i nie wszystkie MB3 go mają.
Heh szkoda że Helmut co go kupował poskąpił kasy..... :P pewnie wystrzelał się z kabony na full elektryke szyb bo to widać na przystankach a ABSu nie :)
jest jakaś możliwość sprawdzenia czy auto ma abs od razu mówię że nie wchodzi w grę próba z hamowaniem ?
jest jakaś możliwość sprawdzenia czy auto ma abs od razu mówię że nie wchodzi w grę próba z hamowaniem ?
Jeżeli masz tarcze z tyłu to masz ABS, jeżeli masz bębny to ABSu brak - przynajmniej w 5D. Ale to już było....
Jeżeli masz tarcze z tyłu to masz ABS, jeżeli masz bębny to ABSu brak - przynajmniej w 5D. Ale to już było....
w 5D tak ale byly jakies hanki ktore mialy ABS i z tylu bembny.
nie lepiej zajrzec pod maske i poszukac pompy ABSu ?
lub nawet kontrolki ABS na zegarach?
Lub bezpiecznika ABS na lewo od filtra powietrza
Lub bezpiecznika ABS na lewo od filtra powietrza
A ja proponuje jednak test - co Ci po ABS ie który jest zrypany. Zawsze można przyhamować na piachu wtedy właściciel nie będzie się bulwersował.
civic15vtec
13-07-08, 18:47
moze po prostu nie działa :)