PDA

Zobacz pełną wersję : Ceny Silników

Baron
14-12-14, 11:01
Witam,
Jeśli założyłem wątek w nieodpowiednim dziale to przepraszam i proszę o przeniesienie go do właściwego.
Myślę, że w niedługim czasie będę się rozglądał za SWAP'em silnika serii B. Dawno nie siedziałem w tym temacie i pewnie w te 3 lata wiele się zmieniło na rynku, dla tego kieruję do was moje pytanie. Czy możecie mi napisać ile mniej więcej będę potrzebował PLN'ów na B-serię z pełnym osprzętem gotowym do montażu? Oczywiście zdrową i działającą. Chcę tylko się zorientować w cenach, bo jak przeglądałem aukcje to strasznie się wahały ceny.
Dzięki.

vipek
14-12-14, 11:07
Zaklikaj sobie do Zycha. Jest z Dąbrowy Górniczej i zajmuje sie min. ściąganiem silników z UK

http://www.civicklub.pl/forum/member.php?519-zychu85

soldi
16-12-14, 09:39
pewnie w te 3 lata wiele się zmieniło na rynku

nie zmieniło się wiele, co najwyżej przybyło pozajeżdżanych silników

Gorliś
16-12-14, 15:50
Nie zmienilo sie nic, bylo ok 5,5k za swapa C4 i jest nadal.

Baron
17-12-14, 09:04
Dzięki za odpowiedzi. Na pewno będę się kierował radami forumowiczów i też u jakiegoś forumowicza zamówię, który ogarnia i się zna. Wiem przynajmniej na jakie koszty mam się mniej więcej nastawić przy ewentualnym SWAP'ie.
Jeszcze raz dzięki Panowie!
P.S. vipek już pogadałem z Zychem i wiem na czym stoję, a że ogarnia to raptem kilka kilometrów od mojego miasta to zawsze mogę podjechać, pogadać i popytać.

Edin
21-12-14, 13:55
Ja robiłem swapa u Zycha + zawracałem mu głowe kilka albo kilkanaście razy różnymi bzdurami i zdecydowanie polecam :)