Zobacz pełną wersję : Pompa spryskiwaczy
Czy to możliwe że obie pompki są do wymiany, czy to raczej coś innego może być?
nie wydaja specyficznego dźwięku. Jest cisza
Bezpiecznik ? Choć jak działają wycieraczki to pewnie pompka poszła się kochać .
wycieraczki działają tylko dziwi mnie to ze by poszły obie w tym samym czasie
mam ten sam akutlanie problem tyle ze nie dawno dzialal pompka na szybe przednia a na tylnia rzadko psikała
djhubertusss
01-12-14, 21:06
miałem to samo, płyn zamarz i dlatego. Dolałem zimowego i odmarzło i działają
bartek_levis
02-12-14, 09:50
odchylcie nadkole spuście płyn zamontujcie pompki i wlejcie gorącej wody odczekać i ruszą najlepiej w jakimś garażu bo wiadomo aura nie sprzyja, raczej małe szanse że padły od tak z niczego
Jest tak jak myślałem jeśli się psują w tym samym czasie dwa niezależne elementy to albo jest to zbieg okoliczności albo zepsuł się element który je łączy! A wiedz tak po przejechaniu 40 km i zaparkowaniu na podziemnym parkingu przeżyłem rozczarowanie bo żadnej zmiany nie było. Gdy wróciłem po godzinie wielka radość to co nie działało zaczęło działać. Płyn sie rozmroził a w zasadzie resztki letniego co w pompach zostały a dolanie zimowego u mnie nic nie dało
Nowa pompka spryskiwacza na przód koszt 30 zl - sam osobosiście kupywałem parę dni temu.