Zobacz pełną wersję : Rozporka przednia gorna
Czy ktos moglby pomoc mi zdobyc numer katalogowy rozporki do EK3 ?
Dzwonilem do aso i powiedzieli mi ze nie maja mozliwosci sprawdzenia :O
Wogole jacys niezorientowani, bo powiedzieli mi ze montowali rozporki dopiero od pojemnosci 1.8 :shock: Ja jeszcze nie spotkalem takiego silnika w 6 gen 3d, chyba trafilem na jakiegos 'specjaliste' :]
zobacze w domu bo gdzies mam rachunek za to
[ Dodano: Pon 10 Paź, 2005 ]
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=66835093
taka?
dokladnie taka, tylko ze w aso podobno kolo 60 PeeLeNow kosztuje...
Nr katalogowy 44300-SR3-010
Nr katalogowy 44300-SR3-010
dzwonilem przed sek. do aso i powiedzieli ze nie maja takiego nr czesci :sad:
Sorki, z pospiechu coś źle wyszło. Ten powinien być ok: 74300-SR3-010
Skydiverek
10-10-05, 17:00
kosztuje 56 pln z vatem
jak kupowalem to sciemniali ze nie maja takich i jak nie podam numeru vin to nic nie zalatwie. Ale sie uparlem i sam za "specjalista" szukalem w tym ich programie z czesciami i o dziwo bylo :) i zamowili ...ale powiedzieli ze jak nie mam vti to nie bedzie pasowac:)...ale pasowalo i otwory nawet byly :)
kosztuje 56 pln z vatem
jak kupowalem to sciemniali ze nie maja takich i jak nie podam numeru vin to nic nie zalatwie. Ale sie uparlem i sam za "specjalista" szukalem w tym ich programie z czesciami i o dziwo bylo :) i zamowili ...ale powiedzieli ze jak nie mam vti to nie bedzie pasowac:)...ale pasowalo i otwory nawet byly :)
a ty tez masz ek3 ?
bo ja nie mam otworow w miejscu gdzie to powinno byc zamontowane
mam tylko takie jakby wgelbienia ale nie sa nagwintowane...
jak to u ciebie wygladalo?
Skydiverek
10-10-05, 18:14
nie ja mam eg4...ale rozporka jest taka sama. U mnie byly otwory zaslepione gumowymi koreczkami.
np w qpetach nie bylo otworow
u mnie tez nie ma... to co da sie taka rozporke wpasowac?
moze jutro fotki wrzuce jak to wyglada
nie wiem, moze dorobic otwory ale tu mozna zjebac ustawienie rozporki/
te rozporki na mocowania amorow z ebay zostaja jak cos
wiercisz dziury i przykręcasz na śruby
to chyba nie jest takie proste do konca. mi otwory zapasowaly do rozporki jak podnioslem przod auta na podnosnikach
to chyba nie jest takie proste do konca. mi otwory zapasowaly do rozporki jak podnioslem przod auta na podnosnikach
czyli był dzwon z intercity :D ;)
dziury wywiercić to nie problem, a wydaje mi się że lepiej spasować nie na podnośniku, tylko w normalnej pozycji, żeby później się kąty zgadzały. Oczywiście tylko w przypadku braku oryginalnych dziur.
Podobnie rzecz ma się z "cukierkami" z tyłu.
tak slyszalem pare razy ze zaklada sie na podniesionym przodzie. z reszta inaczej nei dalbym rade zakrecic srub bo otwory nei sa gwintowane i trzeba rsuby na przelot zakrecic.. czyli podniesc auto zeby siegnac reka w kielich od spodu
przeciez to nrmalne, ze otwory nie maja gwinu i trzeba na wylot je skręcić. jak inaczej sobie to wyobrazales?
zaklada sie na podniesionym przodzie, skreca na stywno i dopiero opuszcza.
jak inaczej sobie to wyobrazales?
wogole sobie tego inaczej nie wyobrazalem :D
zaklada sie na podniesionym przodzie, skreca na stywno i dopiero opuszcza.
ale o so chosi?
no to przeciez tak napisalem... i zrobilem :-)
nightcrawler
11-10-05, 16:02
ktos ma fotki zamontowanej rozporki tylniej w 6gen 2d ?
jak to sie ma z dolnymi rozpurkami, sa owiele nizej niz np tlumik ?
latwo je urwac ?
Mam komplet (4 szt.) w 4d 6gen i tylko przednia dolna jest niżej (jakiś 1 cm ponizej śr tłumika). Tylna dolna nic nie wystaje
nightcrawler
11-10-05, 16:21
a jak jest w bagazniku?
mam suba w baganiku i nie chce zeby był zabardzo do klapy przyblizony (obecnie jest docisniety do siedzenia)
http://img365.imageshack.us/img365/2526/dsc024932yz.jpg
niewiele tam widać, ale moge powiedzieć, że rozpórka jest jakieś 15 cm od oparcia. Na zdjęciu akurat przywiązuję suba do rozpórki, by nie latał.