Zobacz pełną wersję : Uniwersalne chlapacze EM2
Czy ktoś z was montował chlapacze u siebie z aukcji podanej niżej? Ciężko znaleźć chlapacze w dobrym stanie więc jeśli za takie pieniądze mógłbym kupić przód i tył to chętnie. Jak myślicie jak dobrze je przytnę to będzie to wyglądać? Jeszcze pytanie odnośnie montażu tylnych chlapaczy. Jak je zamontować? z tyłu nie ma otworu w tym pół kolu gdzie normalnie montuje się chlapacze, a jeśli bym wywiercił to potem ruda wyjdzie. Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi :D
http://allegro.pl/chlapacze-do-honda-accord-civic-v-vi-vii-viii-ix-i4735075127.html
Kup nowe oryginały tanie są :)
U sivego na przyklad
Tego to nie wiedziałem :) Dzięki :p
moze ktos dac namiary gdzie mozna nowe kupic dokładnie....
wpisujesz w wyszukiwarce uzytkowników "sivy" badz wchodzisz na strone hapartsa...
Faktycznie 40zł za uniwersalne, a 180zł za oryginalne chlapacze to mała różnica. Kupiłem uniwersalne i na weekend postaram się zamontować.
po ksztalcie mniemam ze przod bedzie srednio pasowac...
Zobaczymy :p majątku nie wydałem. Najwyżej odsprzedam kumplowi bo jest chętny jakby nie pasowały. :p
:) oby pasowały :) zrob fotorelacje dla potomnych jak zalozysz :)
Właśnie mam taki zamiar :) w niedzielę wrzucę foty :)
Nie robiłem nawet fot bo wygląda to jak nie powiem co... na dole jest taka szpara, ze bloto itp. by się tam zbierało i wizualnie jak się przytnie to też nie wygląda za ciekawie. Jednym słowem ODRADZAM.
coz, pozostaje kupno ori :)