Zobacz pełną wersję : fotele monza
Witam. Chciałbym poznać waszą opinię na temat foteli MONZA RACING SPORT.
Czy miał ktoś może coś z nimi do czynienia? Jak wygląda ich wytrzymałość i jak zachowują się po x-miesiącach użytkowania? Dodam że interesuje mnie czerwona skóra
Tutaj link do sklepu ------> LINK (http://www.mtuning.pl/sklep/product_info.php?cPath=181_40&products_id=1465)
dołączam się do tego pytania
Kolega me te fotele (z tej ekologicznej skory czy czegos tam) w aucie ok jakiegos roku i jak narazie zadnych przetarc nie ma. Calkiem fajnie sie prezentuja...
Czarny Chochlik
05-06-10, 18:20
Odkopie i podepnę się.:D
Miał może ktoś w użytku następujące fotele:
http://www.mtuning.pl/sklep/product_info.php?cPath=181_40_307&products_id=5124
Pytanie brzmi: jak jest z jakością powyższego produktu?
wisnia8686
05-06-10, 18:39
ja takowe posiadam od około 1,5 roku i jestem z nich mega zadowolony, material jest super i swietnie 3maja na zakretach
gregor_d16z6
08-06-10, 19:50
Odkopie i podepnę się.:D
Miał może ktoś w użytku następujące fotele:
http://www.mtuning.pl/sklep/product_info.php?cPath=181_40_307&products_id=5124
Pytanie brzmi: jak jest z jakością powyższego produktu?
Material wytrzymaly, lecz stelaz z ktorego jest wykonany fotel juz troche mniej. Musialem rozebrac fotel i go pospawac, bo pekl... Jak cos to mam takie fotele z szynami na sprzedaz, jezeli jestes zainteresowany to napisz :)
Ludzie, czy Wam zycie nie mile? Przeciez te fotele smierdza kiczem na kilometr, wyobrazcie sobie co sie z nim dzieje podczas wypadku kiedy nagle wazycie pare ton?
Ludzie, czy Wam zycie nie mile? Przeciez te fotele smierdza kiczem na kilometr, wyobrazcie sobie co sie z nim dzieje podczas wypadku kiedy nagle wazycie pare ton?
Było... tutaj, na passwordzie.. pisane tysiąc razy :):P
No ale to i pisac nie trzeba tylko sie zastanowic. Ale to dziala tak samo jak sprzedaz chinskich opon i inne tego typu rzeczy. Dodatkowo w razie uszkodzenia ciala w razie wypadku w takim fotelu, ubezpieczyciel moze odmowic wyplaty odszkodowania.
No ale to i pisac nie trzeba tylko sie zastanowic. Ale to dziala tak samo jak sprzedaz chinskich opon i inne tego typu rzeczy. Dodatkowo w razie uszkodzenia ciala w razie wypadku w takim fotelu, ubezpieczyciel moze odmowic wyplaty odszkodowania.
Jednej osobie się złamał, dziesięciu sienie złamał... oemowe 15-20letnie stołki też nie są w szczytowych formach... ja osobiście zastanawiam się nad takimi taboretami, chyba, że okazyjnie trafią się używki recaro z atr albo miśka jakiegoś... kumpel zakupił te fotele troche temu i wyglądają solidnie...
Jeśli byłby taki wypadek, w którym połamie fotel to i tak pewnie z niego nie wyjdę cało, whatever :D
Warto jeszcze przytoczyc slowa Octane'a, ktory na pasłordzie pisal, ze mial dosc powaznego dzwona w fotelach f1z i fotel sie nie polamal.
Takze bez przesady;)
Jeśli byłby taki wypadek, w którym połamie fotel to i tak pewnie z niego nie wyjdę cało, whatever :D
Oby nie:)
Ale jak cos to zawsze mozesz pozniej miec fotelik na kółkach :cool: ale bez kiery <bag>
Warto jeszcze przytoczyc slowa Octane'a, ktory na pasłordzie pisal, ze mial dosc powaznego dzwona w fotelach f1z i fotel sie nie polamal.
Takze bez przesady;)
Na passwordzie wypowiadał się jeszcze ktoś, że też miał dzwona w tych fotelach i nic się nie stało... także to zależy od szczęścia raczej po prostu :) Wiadomo, że niektórzy moga te fotele rozebrać i powzmacniać no ale nie każdy ma takie możliwości. Wielu ludzi jak za tą cene sobie w miare chwali, a jak sie rozpadną za 2lata to nie będzie ich tak szkoda :P