Zobacz pełną wersję : Civic VI MB3
Witam!
Mam pytanie odnośnie spoilera w Hondzie. Czy ma ktoś, kupował ktoś z Was taki oto spoiler jak na tej aukcji?
http://allegro.pl/honda-civic-6-spoiler-klapa-cetus-i4737080973.html ?
http://i.imgur.com/6Zfhb.jpg
Jak się prezentuje w rzeczywistości i czy warto?
Pozdro :)
Majkel powinien dostać parę złotych za to zdjęcie, a ktoś je chyba zwyczaje ukradł.
To spoiler z Accorda TypeR, i takiego właśnie szukaj. Ten z aukcji jest z laminatu, czyli włókna szklanego i żywicy - pusty w środku.
A, i temat mógłbyś nazwać nieco konkretniej, bo ten nic nie mówi.
Majkel powinien dostać parę złotych za to zdjęcie, a ktoś je chyba zwyczaje ukradł.
Hehe dzięki za info :)
Już piszę do kradnącego.....
Sąd. Rosjanie. Biegunka. W tej kolejności.
No nie zła wyjadaczka z tą fotką, lekka przesada.. Walcz Mike o swoje pogwałcenie własności intelektualnej :D w każdym razie widocznie sprzedający nie mógł znaleźć w google lepszej fotki niż twoja 5D ;p
Tak poważnie to możesz za takie rzeczy żądać grubego sosu (miałem na uczelni przedmiot Ochrona Prawa Własności Intelektualnej) lecz nie wiem jak ma się sprawa do tego ponieważ na aukcji jest obcięty dół zdjęcia z twoim copyright.
To spoiler z Accorda TypeR, i takiego właśnie szukaj. Ten z aukcji jest z laminatu, czyli włókna szklanego i żywicy - pusty w środku.
Hmm w takim razie będę szukał takiego spoilera z Accorda. Podróby pewnie nie warte kupna.
MikeFoto Rozumiem, że masz taki nabytek w swojej hondzie, jest warty kupna? :)
zdj Mike'a to na nie tej jednej aukcji można znaleźć :P
Walcz Mike o swoje pogwałcenie własności intelektualnej w każdym razie widocznie sprzedający nie mógł znaleźć w google lepszej fotki niż twoja 5D ;p
Tak poważnie to możesz za takie rzeczy żądać grubego sosu (miałem na uczelni przedmiot Ochrona Prawa Własności Intelektualnej) lecz nie wiem jak ma się sprawa do tego ponieważ na aukcji jest obcięty dół zdjęcia z twoim copyright.
Już poszedł email. W takich przypadkach posiłkuję się cennikiem minimalnym ZAPF'u, a i tak kasy nie chcę dla siebie. Zawsze żądam, aby zadośćuczynienie wpłacili na dowolnie wybrany dom dziecka (oczywiście muszę mieć potwierdzenie z togoż D.Dz).
Już kiedyś się udało parę groszy zdobyć dla dzieciaków :)
Hmm w takim razie będę szukał takiego spoilera z Accorda. Podróby pewnie nie warte kupna.
MikeFoto Rozumiem, że masz taki nabytek w swojej hondzie, jest warty kupna? :)
Podróby w rękach nie miałem więc nie wiem.
Accordowy jest fajny, pasuje dobrze i za 200zł go kupisz.
A to uje zasrane. Dobrze zrobiłeś Mike. Już nie chodzi nawet o foty, ale Ty masz oryginał, a nie jakieś laminatowe gówno. Do tego ucięcie podpisu nie zmienia praw do niego.
Co za łajza tepic takie gnidy. Nie oszczędzaj złodziei Mike niech zapłaci typ
https://www.youtube.com/watch?v=0N4b2dmLZII
Wszystko już w takim razie wiem. Dzięki za pomoc, pomogliście :)
Pozdro!
Jak tam Mike, zalatwiles cos w temacie bezprawnego wykorzystywania Twojej Hondy?
Tapatalk
Na razie standart. Czyli olewka. W poniedziałek pójdzie przesądowe poleconym.
Wysłane z mojego SM-T800 przy użyciu Tapatalka
I bardzo dobrze. Tępić skur*****ów.
Tapatalk
Fajne myślenie typu - a nie odpisze to mnie minie ; )
Na razie standart. Czyli olewka. W poniedziałek pójdzie przesądowe poleconym.
Wysłane z mojego SM-T800 przy użyciu Tapatalka
Pogadane z właścicielem, wydaje się spoko gościem. Obiecał usunięcie aukcji i wpłatę na Dom Dziecka.
Poczekamy, zobaczymy i sprawdzimy.