Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Problem z podgrzewanym fotelem kierowcy.

honda1.4
26-10-14, 19:54
Witam.
wczoraj zrobiło się trochę zimno więc postanowiłem wypróbować podgrzewany fotel i tu niestety rozczarowanie bo nie grzeje.
Posiadam civica 8gen w którym jest podgrzewany tylko fotel kierowcy niestety po włączeniu przycisku nie świeci się kontrolka a fotel nie nagrzewa się.
czym może to być spowodowane...? czy może to być wina bezpiecznika? ostatnio z winy nawigacji upaliłem gniazdo zapalniczki ale tam wystarczy chyba wymienić bezpiecznik.
Proszę o pomoc

Genax
26-10-14, 23:22
Nikt ci tutaj nie wywróży czy to wina bezpiecznika. Sprawdź to się dowiesz. Słyszałeś o tym, że przez podgrzewane fotele zostanie się bezpłodnym? :P

honda1.4
27-10-14, 09:40
Nikt ci tutaj nie wywróży czy to wina bezpiecznika. Sprawdź to się dowiesz. Słyszałeś o tym, że przez podgrzewane fotele zostanie się bezpłodnym? :P

Słyszałem ale jednak chciał bym mieć sprawne podgrzewanie.

Genax
27-10-14, 11:09
Tak jak napisałem wcześniej, sprawdź bezpiecznik. Skoro upaliłeś gniazdo to może tam jest jeden bezpiecznik? Musisz sprawdzić bezpiecznik pierw i potem się pomyśli co dalej.

honda1.4
27-10-14, 18:33
Tak jak napisałem wcześniej, sprawdź bezpiecznik. Skoro upaliłeś gniazdo to może tam jest jeden bezpiecznik? Musisz sprawdzić bezpiecznik pierw i potem się pomyśli co dalej.

Sprawdzę...

honda1.4
03-11-14, 14:48
Sprawdzę...

Bezpiecznik wymieniony i wszystko działa jak powinno... :)
Dzięki za pomoc