Zobacz pełną wersję : Swap elektrycznych szyb EJ9 z EJ6, robienie wiazki!
Siema chlopaki, kupilem swap elektryki, kompletny jedynie bez wiazki kabinowej, z kilku tematow na forum wyczytalem, ze nie jest to jakies strasznie skomplikowane, ale nie mam pojecia jak sie za to zabrac. Jest ktos kto robil wiazke kabinowa do swapa elektryki z coupe? Jakies zdjecia, schemat albo lopatologicznie wytlumaczyc, ktory kabelek do ktorego ma isc? :) Bylbym wdzieczny i zobowiazany za pomoc w ogarnieciu tego :)
Witam. Dołączę się do tematu z innej beczki. Również robię swap elektrycznych szyb. Wymieniłem kompletne wiązki kabiny jak i drzwi. I nastał problem. Nie działa mi kierunkowskaz tylny lewy zamiast niego mruga kontrolka ręcznego.A druga rzecz to taka że nie mogę odpalić samochodu. Po przekręceniu klucza jest zapłon a potem nic. Rozrusznik się nie odzywa. Mógłby mi ktoś pomóc bo wyczerpałem już całą nadzieję. Wiązki wymienione kolorami dopasowane. Może wystarczy którąś z kostek przepinować? Miał ktoś podobny problem ? Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam.