Zobacz pełną wersję : Zegary grand prix
Przegladajac forum zauwazylem ze kilku posiadaczy CTR VIII gen ma zegary GP. Czym one sie roznia od seryjnych zegarow CTR ?
butler.gdansk
18-10-14, 09:23
Podaj fotkę bo nie mam pojęcia o co chodzi... A ciekaw jestem bardzo.
Fotki nie dam. Ale jak znajde CTR w ktorym to bylo to podrzuce link . chyba ze to byla po prostu pomylka.
A co do zegarow zeby nie robic kolejnego tamatu. Myslal ktos nad tym czy da sie zrobic taka magiczna sztuczke zeby na ekranie w obrotomierzu wyswietlala sie tez predkosc ? Poniewaz przelaczajac miedzy opcjami (spalanie , srednia predkosc itd) jest pusty ekran i zamiast niego moznaby ustawic predkosciomierz.
Fotki nie dam. Ale jak znajde CTR w ktorym to bylo to podrzuce link . chyba ze to byla po prostu pomylka.
A co do zegarow zeby nie robic kolejnego tamatu. Myslal ktos nad tym czy da sie zrobic taka magiczna sztuczke zeby na ekranie w obrotomierzu wyswietlala sie tez predkosc ? Poniewaz przelaczajac miedzy opcjami (spalanie , srednia predkosc itd) jest pusty ekran i zamiast niego moznaby ustawic predkosciomierz.
Podobnie jak butler nie wiem o co chodzi i co to sa zegary grand prix :)
A co do pomyslu hmm nie wiem po co mialaby sie tam wyswietlac predkosc skoro wyswietla sie 10 cm wyzej. Troche sztuka dla sztuki