Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : polaczenie anteny

DaNi_ezG
16-10-14, 21:22
Siemanko

Czy polaczenie anteny radiowej (przewod) prowadzacej do radia ma polaczenie wtyczkami okolice bezpiecznikow jak w 6 genie?? czy jest to jeden przewod od poaczatku do konca ??

woocasch
18-10-14, 19:14
jeśli chodzi CI o V gen to z tego co pamiętam to jest jeden przewód

DaNi_ezG
19-10-14, 20:16
Dzieki woocasch ale od wczoraj uporalem sie w koncu z kiepsko dzialajacym radiem.. dokladnie jest jeden przewod antenowy nigdzie sie nie laczy..

woocasch
19-10-14, 20:39
A co miałeś za usterkę i jak ją usunąłes ??
Może innym się przyda :)

piotreek23
19-10-14, 21:24
A co miałeś za usterkę i jak ją usunąłes ??

dokladnie jest jeden przewod antenowy nigdzie sie nie laczy..
No kolega wymienił antenę wraz z przewodem? U mnie miałem to samo..radio słabo łapało. Pojechałem podmienić na nowe i przy okazji zmierzył mi koleś antenę i nie było przejścia :-) Mam nową z nowym kablem i działa.

barnie
19-10-14, 21:56
dużo zabawy z demontażem OEM anteny?

piotreek23
19-10-14, 22:29
Nie miałem OEM-owej ale sama antena w 6 genie dwie śruby w podstawie a potem kabel idzie słupkiem pod kierownicą do radia. Trzeba było rozebrać lekko środek pod kierownicą żeby się dostać.

DaNi_ezG
19-10-14, 22:58
mialem wymienic przewod ale obylo sie bez tego a mialem odwieczny problem z lapaniem fal radiowych az w koncu wzialem sie po paru latach hehe

co chcecie wiedziec pytajcie bo malo jest info dotyczacych reperecaji itp anteny w V genie :)

woocasch
19-10-14, 23:46
mialem wymienic przewod ale obylo sie bez tego a mialem odwieczny problem z lapaniem fal radiowych az w koncu wzialem sie po paru latach hehe

co chcecie wiedziec pytajcie bo malo jest info dotyczacych reperecaji itp anteny w V genie :)
Opisz wszystko co wiesz i zrobiłeś, efekty pracy
Napewno się to przyda :)