Zobacz pełną wersję : d15z6+ jaki instalacja
siema obecnie mam silnik d15z6 + wałek i klawiaturę z d16z6 oczywiście wydech dolot zrobiony i mam lpg na blos ale chce przejść na sekwencje i chodzi mi o to że by zmontować rozsądny zestaw na teraz i żeby obsłużył później albo inny silnik albo Turbo obecna moc ~140-150km moc przyszła 200+
Reduktor kme gold, zasilanie fi 8, elektronika stag 4+, wtryskiwacze hana złote (wydatek regulowany dyszami do 200km)
ktoś mi proponował bardziej kme elektronikę
ważne żeby stroiciel dobrze ogarniał dany sterownik
ważne żeby stroiciel dobrze ogarniał dany sterownik
To jest klucz a przynajmniej jakieś 75% sukcesu. Prawde mówiąc na gazie zrobiłem niewiele ale jak do tej pory jestem zadowolony :)
U mnie co prawda D15Z8 ale jak wiadomo to blizniacze silniki. U mnie smiga to na pojedynczych barakudach, reduktor kme silver i elektronika AEB.
To jest klucz a przynajmniej jakieś 75% sukcesu
Ja bym powiedział że wiedza montera to 100% sukcesu, ponieważ osoba kompetentna dobierze odpowiedni osprzęt do silnika, poprawnie zamontuje co pozwoli na idealne wystrojenie instalki.
Jeśli są braki sprzętowe lub błędy w montażu to nie uda się wystroić instalacji należycie.