PDA

Zobacz pełną wersję : Odstająca uszczelka przedniej szyby

hiro
06-10-14, 16:33
Witam,

Czy ktoś miał problem z odchodzącą uszczelką przedniej szyby na podszybiu przy wycieraczkach ? Pofalowała się w dwóch miejscach i mam obawy że zacznie tam przeciekać.

dzejan
06-10-14, 21:40
Witam,

Czy ktoś miał problem z odchodzącą uszczelką przedniej szyby na podszybiu przy wycieraczkach ? Pofalowała się w dwóch miejscach i mam obawy że zacznie tam przeciekać.

Ta uszczelka nie jest przyklejona i woda może tam wpływać bez obawy o jakieś przecieki. Przynajmniej tam mi kiedyś powiedzieli w serwisie, gdy zwróciłem uwagę, że w jednym miejscu lekko odstaje.

maczar
07-10-14, 08:08
Owszem, mialem cos takiego. Zglosilem przy przegladzie, wymienili na nowa bez wiekszego problemu. Na poczatku Pan mi sugerowal, ze probowalem tam cos wciskac (ale ze niby po co?), koniec koncow skonczylo sie na nowym plastiku.

hiro
07-10-14, 10:18
Owszem, mialem cos takiego. Zglosilem przy przegladzie, wymienili na nowa bez wiekszego problemu. Na poczatku Pan mi sugerowal, ze probowalem tam cos wciskac (ale ze niby po co?), koniec koncow skonczylo sie na nowym plastiku.

Ale szybę musieli wyjmować ? Wczoraj zgłosiłem problem w ASO, probili zdjęcia mają wysłać do gwaranta.

maczar
07-10-14, 11:45
Nie, to jest tylko jakas nakladka, nie musieli nic innego sciagac

hiro
09-10-14, 11:43
Reklamacja uznana, podszybie do wymiany.

dzejan
09-10-14, 21:03
Reklamacja uznana, podszybie do wymiany.

Jakie podszybie ? Chyba sama uszczelka ?

Jaroszy
11-10-14, 14:56
uszczelka jest łacznie z całym plastikiem podszybia czesty przypadek w civicu

hiro
13-10-14, 14:16
Jakie podszybie ? Chyba sama uszczelka ?

powiedzieli że podszybie do wymiany, w środę wymiana, zobaczymy co tam zdziałają