Zobacz pełną wersję : Honda CR-V 2010r - bierze olej
Mam pytanie honda CR-V 2,0 benzyna 2010 r. Bierze olej czy silnik może się kończyć czy one tak mają?
Mam pytanie honda CR-V 2,0 benzyna 2010 r. Bierze olej czy silnik może się kończyć czy one tak mają?
A dokładnie ile bierze i jakiego oleju?
To jeździ kobieta moja kuzynka i nie wie nawet co tam ma wlane. W serwisie dolali olej a dokładnie litr. Wymiana oleju była prawie rok temu i od tamtej pory nikt tam nie zaglądał.
Wymiana oleju była prawie rok temu i od tamtej pory nikt tam nie zaglądał.
Zabierz kuzynce kluczyki i w zamian daj ścierę do mycia garów.
Tak powinno właśnie być. Nie zaglądać do silnika parę miesięcy makabra, a później w ogłoszeniu sprzedaży piszą jeździła kobieta.
Temat uważam za zamknięty bo co tu więcej pisać przy takim zainteresowaniu właścicielki. Pozdro
Wymiana oleju była prawie rok temu i od tamtej pory nikt tam nie zaglądał
He, he.. jak ja po roku zajrzałem do mojej byłej, to ona otworzyła mi karmiąc piersią niemowlę... ( nie moje zresztą...)
A kuzynce pogratuluj, że zanabyła Hondę w benzynie.. Ona ( znaczy się Honda ) zniesie baaardzo dużo...
MotoAutko_pl
02-03-15, 13:45
Zgadza się,ale ma też swoją granicę wytrzymałości,aż dziw bierze że nikt nie zaglądał pod maskę od roku,nawet płynu do spryskiwaczy nie zabrakło? Czym prędzej olej należy wymienić,a jeszcze lepiej wcześniej zrobić płukankę.