Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : owiewki

Grzybohun94
22-09-14, 21:35
Cześć, szukałem ale nie znalazłem w ogóle info o dostępnych owiewkach innych niż HEKO do civica EP w nadwoziu 3D.
Czy to porównywalny rarytas jak do civica 5 6gen? idzie dorwać oemy w ludzkiej cenie?

jedyne co znalazłem nieheko to to http://thomasss.pl/deflektory-samochodowe-minideflectors-dla-honda-civic-vii.html

ma ktoś? Jakieś opinie wrażenia? ;)

Adrieen
23-09-14, 00:37
o ile już się dorwie OEM'y (na EP-Klubie raz widziałem na sprzedaż), to ich ceny są chore - we wspomnianym wypadku w granicach 500PLN

Grzybohun94
24-09-14, 19:03
Chaves ma climairy za 270/ kpl i to będzie chyba idealne rozwiązanie. Dzięki ;)

augustflacha
24-09-14, 23:14
ja do siebie wczoraj założyłem heko i git jest...nie wiem czemu szukasz Grzybohun94 innych niż heko??? cena jest luz ok 110 zeta od producenta z przesyłką więc po co przepłacać???? spasowanie spoko, montaż banalny i trzymają się solidnie na dołączonym zestawie tj. blaszki i dwustronna taśma, ewentualnie można sobie taśmę wymienić na solidniejszą, tyle:confused:...jak dla mnie sensu nie ma wydawać większą kasę...

Grzybohun94
26-09-14, 06:39
Heko po doswiadczeniach z 5genem mnie odrzucilo, owiewki to nie najpilniejsza sprawa wiec wole wydać 250 na cos, co wiem ze bedzie spasowane dobrze i nie odpadnie na autostradzie (był test 3ch rodzajow owiewek na YT - poszukaj)

Ciesze sie ze sa zwolennicy Heko, ja do nich nie należę :)