Zobacz pełną wersję : Zablokowane radio 1,4 2001 r.
Witam skąd można zdobyć kod do radia?
Ostatnio przez niewiedzę brat odpiął mi aku, radio się zablokowało.
ASO za taką przyjemność życzy sobie 100 zł i osobiste wstawiennictwo z autem (co odpada, gdyż w tyg pracuje w delegacji)
Pomoże ktoś?
Otwórz schowek i zboku po prawej zewnętrznej stronie.
Od góry z zewnątrz schowka są naklejki z jakimiś numerami, jednak żaden nie pasuje mi na odblokowujący radio (numery z cyframi powyżej '6')
Może masz gdzieś indziej umiejscowioną naklejkę. Popielniczka? lub za schowkiem ?
w jakiej formie jest ten nr na naklejce?
U mnie jest 5 cyfrowy kod większą czcionką (który wpisujesz do radia ) a poniżej jest jakąś kombinacja cyfr i liter. Oczywiście na jednej naklejce.
A na pierwszej stronie książki serwisowej nie ma? Albo taka wkładka w kształcie karty kredytowej z kodem też była.
Niestety nie mam w papierach, na naklejkach też nie widzę. Kod seryjny radia pojawia się po sekwencji ON+1+6? Są 2 x czterocyfrowe numery poprzedzone literą.
W kodzie nie może być litery. Masz 5 cyfrowy kod.
Chodzi mi o uzyskanie nr seryjnego radia ;)
Poleci ktoś, gdzie odblokuje radio oprócz ASO w okolicach Rzeszowa albo Krakowa?
Jak w KRK to jedź na giełdę elektroniczną na Balicką( sobota, niedziela) i tam Ci odblokują radio.
spróbuj kombinacji klawiszy jak gość na filmiku, daj znać czy działa
http://www.youtube.com/watch?v=Zbym9o5dx3E
pojawiają się 2 czterocyfrowe numery poprzedzone L i U
to pewnie te numery, próbowałeś je wpisać?
ja bym sprawdził obudowę radia, bo zwykle jest naklejka z kodem na obudowie górnej lub dolnej, ale niestety trzeba zdemontować cały panel z nawiewami
załatwiłem w serwisie w 4 min za 49 zł :)
LeszekCIVIC
10-10-14, 07:59
Przeczytalem za pozno to bym wczesniej pomogl , uzyskujesz te kody poprzez kombinacje klawiszy idziesz do aso i mi odblokowali za darmoche .