Zobacz pełną wersję : Sport katalizator
Witam wszystkich ma honde civic 1,6 V-tec i chciałem załozyc sportowy katalizator http://www.e-x-c.com/product_info.php?cPath=31_32_54&products_id=144 co o tym myslice czy da jakis przyrost mocy czy nie.
Zrob tak - kup kolektor 4-1, wywal katalizator, srodkowy i wstaw to, wywal koncowy i wstaw z tej oferty koncowy przelotowy, wszystko zrob na srednicy 60mm to cia da przyrost mocy. Jednym tlumikiem koni nie zyskasz a co najwyzej spieprzysz uklad jak kazdy element bedzie na innej srednicy
zamontuj kat. o mniejszym przepływie albo wywal na dobre. Sportowy kat to kasa wydana bez sensu.
Ja mam wyciety katalizator i założony seryjny układ wydechowy.Auto idzie o niebo lepiej niz na super wydechu i strumienicy.No i jest to co cenie, cisza w aucie :)
No prosz.., a debile ze Spoona, Blitza i HKS'a siedzą i sportowe wydechy wymyślają. Debile... :roll: A tu prosze - wystarczy seria bez katalizatora i jest "oniebolepiej". Mało tego - i to bez strumienicy!!! :shock: :shock: :shock:
Od dzisiaj ty tu żonzisz :lol: :lol: :lol:
Do mojego D16y3 mam juz kolektor 4-2-1 wzorowany na megan racing chce rowniez zalozyc kat sportowy tylko ktory wybrac megana,lorbi, omni power chodzi mi oczywiscie o osiagi.Bede tez zmienial koncowy jaki polecacie?Czy jezeli reszte wydechu zostawie seryjna to beda slabe efekty?pozdro
Nie kupuj żadnego "sportowego" katalizatora, tylko zwykły, nowy, sprawny.
MG Motorsport z wrocka czy tam okolic zrobi ci ladny katalizator "sportowy"
MG Motorsport Siemianowice Śląskie. Dokładny namiar na stronce internetowej lub u Rikko.