Zobacz pełną wersję : Drążek łącznika stabilizatora
Jak w temacie. Jak sie do tego zabrać aby nic nie spartolić ? Czy może oddać do fachmana ? Czy po wymianie tych drążków trzeba robić geometrie kół ?
nit rodnego, wykrecasz(jak sie da- lubia sie zapiec) wkladasz nowe i juz.
geometri i zbieznosci nie robisz, bo nic nie rozkrecasz.
nit rodnego, wykrecasz(jak sie da- lubia sie zapiec) wkladasz nowe i juz.
geometri i zbieznosci nie robisz, bo nic nie rozkrecasz.
auto trzeba podnieść równomiernie z obu stron czy wystarczy z jednej jak wymieniamy jedną stronę ? Co w przypadku zapieczenia się śrub , prysnąć wd-40 ?
ja wymienialem u siebie stojac na kanale, tak bylo dobrze. jak nie masz kanalu to podnies rowno po obu stronach, powinno sie udac.
powiedz jaki masz silnik, bo byly 2 rodzaje lacznikow. tak czy inaczej jesli sroby sie zapika i lacznik bedzie sie obracal a ni odkrecal zostaje tylko ciecie.
a wd-40 to sobie mozna wsadzic w d..., ja zawsze stosuje odrdzewiacz(fosol)ale podstawa sa dobre klucze
ja wymienialem u siebie stojac na kanale, tak bylo dobrze. jak nie masz kanalu to podnies rowno po obu stronach, powinno sie udac.
powiedz jaki masz silnik, bo byly 2 rodzaje lacznikow. tak czy inaczej jesli sroby sie zapika i lacznik bedzie sie obracal a ni odkrecal zostaje tylko ciecie.
a wd-40 to sobie mozna wsadzic w d..., ja zawsze stosuje odrdzewiacz(fosol)ale podstawa sa dobre klucze
Silnik do D14a8 1.4 16v .
czyli masz cos takiego:
http://www.allegro.pl/item382347643_lacznik_stabilizatora_honda_civic_91 _95_i_inne.html
bez problemu powinienes to odkrecic, na srodku masz miejsce do wlozenia klucza mozesz skontrowac i silowac sie z nakretkami :)
czyli masz cos takiego:
http://www.allegro.pl/item382347643_lacznik_stabilizatora_honda_civic_91 _95_i_inne.html
bez problemu powinienes to odkrecic, na srodku masz miejsce do wlozenia klucza mozesz skontrowac i silowac sie z nakretkami :)
dokładnie takie coś u mnie jest