Zobacz pełną wersję : Jakis pomysł? Wtyczka
samtron364
04-09-14, 17:52
Potrzebuje pomocy z tą wtyczką wiem że jest jakaś nie typowa chyba i nie wiem jaki adapter dokupić . Szukałem w necie ale nie za bardzo mogę znaleźć , wszystko jest takie podobne :p Pozdrawiam
http://i58.tinypic.com/2vuwjdt.jpg
Co to za wtyczka? Skąd idzie? Za co odpowiada?
Jeżeli to nie jest istotne i nie chcesz się tym dzielić to szukaj na: www.TME.eu
Podejrzewam, że jest to wtyczka od radia. Sprawdź czy nie ma wcześniej jakiegoś łączenia, bo wygląda mi na wtyczkę, która bezpośrednio idzie do określonego typu radia i powinno być jakieś łączenie. Szczególnie, że kable są długie co w Hondzie nie jest standardem.
samtron364
04-09-14, 20:18
Z tego co się dowiedział właśnie chwile temu to niby jest do radia JVC . Teraz muszę znaleźć adapter na iso albo przerobić ta kostkę. Mimo wszystko dzięki
A to ta przejściówka (skoro jest od radia) nie jest wpięta czasem w seryjną instalację, która jest na ISO?
Założę się o 12 groszy że iso siedzi schowane w kieszeni radia :D
samtron364
05-09-14, 19:28
No i przegrałeś 12 groszy:cool: . Bo jakiś niemiecki baran odciął kostkę iso i zamontował to na zdjęciu.
przecież po samych kolorach przewodów widać że to radiowa wtyczka z odciętym ISO
No i przegrałeś 12 groszy:cool: . Bo jakiś niemiecki baran odciął kostkę iso i zamontował to na zdjęciu.
Podaj nr konta :P
A tak serio - to najlepiej teraz z powrotem to obciąć i założyć iso.
przecież po samych kolorach przewodów widać że to radiowa wtyczka z odciętym ISO
Po kolorze kabli zobaczyłeś że były cięte? Ciekawa teoria :D