Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Kto sie na tym Konkretnie ZNA!!!!!!!Pomocy

remi1985
23-06-08, 18:52
Witam wszystkich!!! Wiem, ze jest gdzies temat malowania Hondy, ale ja potrzebuje konkretów!!! Zamiezam za 2 tyg malowac Hanie ale nigdy tego jeszcze nie robilem!Czy ktos z was malowal juz sam od podstaw? Prosilbym o konkretne wskazowki poczawszy od usuniecia rdzy(nie ma jej duzo,ale trzeba usunac) do samej polerki lakieru? ile nakladac warstw bazy a ile lakieru! Tyle tego jest ze sie głubie a kazdy mowi mi co innego! Prosze o pomoc!Pozdro

Lcfr
23-06-08, 19:16
Witam wszystkich!!! Wiem, ze jest gdzies temat malowania Hondy, ale ja potrzebuje konkretów!!! Zamiezam za 2 tyg malowac Hanie ale nigdy tego jeszcze nie robilem!Czy ktos z was malowal juz sam od podstaw? Prosilbym o konkretne wskazowki poczawszy od usuniecia rdzy(nie ma jej duzo,ale trzeba usunac) do samej polerki lakieru? ile nakladac warstw bazy a ile lakieru! Tyle tego jest ze sie głubie a kazdy mowi mi co innego! Prosze o pomoc!Pozdro

pierwsze: temat nie w tym dziale
drugie: temat o tytule który nic nie wnosi
trzecie: temat opisywany juz - fakt, że pobieżnie - ale nie spodziewaj sie wiecej bo to forum o hondach a nie lakiernicze....Wiec opcja SZUKAJ i proponuje poszukać w necie - sa takie fora i poczytac.... Szybciej i więcej dowiesz się tego co chcesz a i tak nie uchroni Cię to przed błędami, które w tym fachu można wyeliminowac jedynie praktyką.