Zobacz pełn± wersję : Jaki tłumik ¶rodkowy?
Witam! Zabieram się do wymiany reszty układu wydechowego, obecnie mam kolektor 4-2-1 z kwasówki i końcowy OEM look wyrzeĽbiony osobi¶cie przez hammera, ale ¶rodkowy odmawia już powoli posłuszeństwa a nie mam chwilowo siana na kwasówkę któr± również miałem robić u niego dlatego też zastanawiam się co tam na jaki¶ czas wstawić? My¶lałem o seryjnej rurze koszt ok. (150zł) tylko co dać w miejsce kata, obecnie mam jak±¶ chyba strumienice która pewnie i tak gó*** daje a i tak chce j± wywalić także może zrobić zwykły przelot i tyle chyba, że polecacie co¶ innego trochę mniej kosztownego niż cało¶ć z kwasu. Pozdrawiam!
¦rodkowy w przelocie(oczywi¶cie powiększony) to koszt ok 220zl. Nie masz siana? Dozbieraj i wtedy się weĽ za wydech porz±dnie bo jakie¶ tymczasowe opcje to b±dĽ co b±dĽ wyjd± drożej. 2x robocizna za wspawanie "tymczasowego" i "docelowego" + kawał złomu Ci zostanie :)
Ewentualnie jest opcja tłumika ze stali aluminiowanej to ok. 190zł Masz do wyboru parę ludzi na forum od tłumików więc dla chc±cego żaden problem co¶ ogarn±ć
Pierwsza opcja mi się podoba, nie chodzi o to, że nie mam tylko mam inne wydatki, wakacje s± jakby nie patrzył :D PowiedĽ mi jeszcze konkretnie kto zrobi mi taki ¶rodkowy w przelocie powiększony za 220zł :)
Tyle za sama puche a trzeba go wspawać i kupić rurki a to dtugue tyle.
Tyle za sama puche a trzeba go wspawać i kupić rurki a to dtugue tyle.
Nieważne co by wsadził to i tak jest do opłacenia robocizna. Chodziło mi o to, żeby niepotrzebnie 2x tego nie robić.
Info o tłumiku poszło na pw żeby nie robić ogólnopolskiej reklamy :)
No jak kupuje za 200 srodkowy asmeta czy innej firmy to ma gotowy bez spawania tylko skręcić