Zobacz pełną wersję : Uszczelniacze zaworowe
Mam pytanie, aktualnie przymierzam sie do kupna uszczelniaczy zawodowych do d16z6. Nie wiem jakie kupić.. Czy OEM czy moze jednak uszczelniacze skunk2, które ma w ofercie jarusnet.
Ja bym wybral Oem. Raz że masz pewny oryginal a dwa ze z róznicy ceny kupisz sobie piwerko :D A tak na serio to bez znaczenia które kupisz, wszystkie będą dobre jakościowo.
skunk bym nie brał
ich sprzet pozostawia sporo do rzyczenia , regulowane wachacza , gumy w tylnych wachaczach itp
najlepszy wybór to http://jdmshop.eu/Uszczelniacze-zaworowe-supertech-honda-5.5 lepsze niż oem, a wcale nie droższe
O tych od super techa nie słyszałem ;) ktoś moze sie wypowiedzieć jeszcze o nich?
Bierz OEM, po co kombinujesz? Moge sie wypowiedziec bo takie zostaly uzyte przy odbudowie silnika, wszystko sprawuje sie cacy od bardzo dawna i zadnych problemow. Nie widze sensu szukac czegos innego.
Również polecam OEM, nie mam na nich najmniejszego poboru oleju po remoncie.
OEM albo Supertech, z czego te drugie są ponoć wytrzymalsze :)
Ponoć. Nam kiedyś puściły wszystkie od strony ssącej niedługo po założeniu (poprawnym), wydech ok.
poziom ma racje, bierz OEM i najlepiej Ci to wyjdzie, nikt Ci gwarancji nie da ze inna firma wytrzyma więcej a OEM muszą zostać dopuszczone pod względem jakościowym przez Honde więc masz pewność ;)
No to zamawiam OEM ;) dzięki wielkie wszystkim ;) rozumiem, ze na jdm shop najtańsze są? Tam stoją 135zl.