PDA

Zobacz pełną wersję : Jaki przegub civic 5gen coupe

HaniaManiac
07-08-14, 14:44
Witam, zastanawiam sie nad wymianą przegubów w mojej Hance bo jeden już trajkocze, więc drugi zapewne niedługo też zacznie...
Szukałem przegubów po sklepach i ceny zaczynają się od 85 zł w zwyż, chciałbym kupić dobre przeguby, ale nie za drogie tak żeby cena za szt. nie przekroczyła 200zł, niestety nie znam sie za bardzo na przegubach i chciałbym Was prosić o opinie, ponieważ nie chce żeby powtórzyła mi się sytuacja taka jaka mi się przydarzyła z łożyskami ( kupiłem niby dobre, oczywiście nowe i po 3 msc poszły w kosz ) Jeżeli macie jakieś zaufane, sprawdzone częsci, sklepy to bardzo bym prosił o namiary

kaktusr
07-08-14, 20:50
Przeguby Nkn tanie nie są u mnie już jeździ z 2 rok. Łożysko do koła kupiłem z allegro nie pamiętam jakiej firmy jest tutaj opis na forum w temacie o łożyskach i w środku jest koyo jeździ rok i tez się nic nie dzieje. Nauczyłem się jednego skoro nie kładziesz OEM to kładziesz najlepszy możliwy zamiennik jak dla kogoś drogi przegub za 200 to musi się przerzucić jak ktoś napisał juz tutaj na cinquecento

HaniaManiac
08-08-14, 02:25
jak dla kogoś drogi przegub za 200 to musi się przerzucić jak ktoś napisał juz tutaj na cinquecento
najdroższy jaki znalazłem na allegro to 213,99 więc 14 zł nie zrobi mi różnicy : D a tego NKN nie moge znaleźć ;[

kruczekvu
08-08-14, 09:23
Jak będziesz pałował na skręconych laczkach to każdego szybko wykończysz i żadna firma nie będzie odpowiednia

HaniaManiac
08-08-14, 12:35
Jak będziesz pałował na skręconych laczkach to każdego szybko wykończysz i żadna firma nie będzie odpowiednia
moja Hanka jest tylko i wyłącznie do jazdy rekreacyjnej, nie piłuje bo szkoda mi mojej żony, od takich rzeczy mam samochód służbowy ... jak to było na YT ... jedziesz Malina, firmowy samochód, firmowe paliwo :)

York22
10-08-14, 10:29
Kumplowi zakładałem kiedyś... dawno już z 2-3 lata temu przeguby GSP. Auto pałuje non stop i sprawują się bez zarzutu. Jedyne to warto zmienić odrazu gumy na jakieś lepsze, np Lobro, bo te z zestawu słabe są. I porządnie trzeba przegub nasmarować :)