Zobacz pełn± wersję : Nakładki na pedały Civic Sedan 2007-2011
konrado9009
06-08-14, 16:49
Witam , czy wie ktos gdzie oprocz ASO dostane nakładki gumowe na pedały oraz moga byc aluminiowe ale gumowe to pierwszy wybór.
jesli jeszcze nie pytale¶ w ASO to zapytaj.Moze nie duża roznica w cenie co do zamiennika.Pomijam spasowanie:)na korzy¶ć ori
pzdr
Witam , czy wie ktos gdzie oprocz ASO dostane nakładki gumowe na pedały oraz moga byc aluminiowe ale gumowe to pierwszy wybór.
Szukałem kiedy¶ gumowych poza ASO,ale niestety nie znalazłem.W ASO maj± zbyt duż± cenę.Więc jak komu¶ się to uda to chętnie się dowiem gdzie znalazł.:)
wojtek1963
07-08-14, 22:09
W ASO wraz z montażem aluminiowe kosztuj± około 700 zł.
Je¶li nakładki aluminiowe nie musz± być nowe to poszukaj ori używek na alledrogo. Jaki¶ czas temu za 100zł kupiłem cały komplet.
Sto złotych za metalowe to cena jeszcze do przyjęcia.Gumowe w ASO kosztwały co¶ 30 zł za sztukę.
konrado9009
12-08-14, 12:55
A te metalowe ze tak zapytam jak w zime wsiadziemy ze sniegem na butach to sie nie slizgaja ? moze to glupie pytanie ale nie mialem jeszcze aluminiowych
amelinowe maja gumowe kołeczki - nie slizgaja sie. nawet powiem ze po mokrym duzo lepiej trzymaja - czasem az za dobrze, bo chcialoby sie zsunac but lagodnie slizgiem, a on nie chce puscic :P
konrado9009
12-08-14, 14:09
aaaaaaaaa no ok popatrze sobie allegro moze bedzie jakis rozbitek i piekne pedały :D