Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Swap D14A4 na D16y2.

Patryk_ZS
02-08-14, 10:56
Jestem tutaj nowy Witam wszystkich serdecznie, to tak na początek.
Posiadam honde civic Ej9 1.4 d14a4 zakupiłem do niej swap d16y2 z civic vi fastback 5d kpl. silnik,osprzęt,skrzynie,półosie,wiązkę silnikowa wraz z wiązką pod dechą,stacyjką i kompem. Mechanicznie z tego co się dowiedziałem to jest p&p czy to prawda?. Problem zaczyna się z elektryką szukam od tygodnia albo więcej kogoś w Szczecinie kto by mi to ogarnął za przystępną cenę ale na marne.... Pomoże mi ktoś ogarnąć? Nie wiem jak się zabrać niektórzy mówili żeby połączyć stara wiązkę z d14 z nową inni zaś żeby nie pieprzyć się w łączenie tylko tą nowa kłaść tylko tutaj pytanie czy ta wiązka będzie p&p, w sensie pod zegary z d14 i resztę elektroniki (pucha z bezbiecznikami...) dodam ze mam w d14 elektryczne lusterka i szyby a w wiązce d16 nie mam. Może ktoś mi pomoc jak to najlepiej zrobić..?

Naprawdę już nie ma kto mi pomoc a szukałem... Dzięki z góry, jestem nawet w stanie zapłacić jak mi ktoś online pomoże to wszystko uruchomić, chyba ze ktoś z was jest tu z okolicy Szczecina i ogarnia to, można się zgadać.]

Pozdrawiam.

Calypso
04-08-14, 13:13
Zgłoś się do tego użytkownika http://www.civicklub.pl/forum/member.php?922-analogue

Patryk_ZS
05-08-14, 19:05
Uzytkownik E2rd podjął sie tego, dzieki :)

Calypso
08-08-14, 13:48
Eee no to będziesz miał profi zrobione od speca :D

Patryk_ZS
10-08-14, 19:45
I bardzo dobrze :) Jestem wdzięczny.