Zobacz pełną wersję : Latające szyby EM2
Witam
Mam problem z mocno latającymi szybami w EM2 ,gdy są lekko uchylone i zamyka sie drzwi to słychać przy trzaśnięciu jak się ruszają,da sie to jakos zmniejszyć lub w ogóle wyeliminować,odrazu mówię że nie walę drzwiami jakby były od stodoły ;)
Częsta przypadłość zdejmij boczki a ja i dokręć będzie git manual bez problemu znajdziesz na google
Przy ułomnych pasażerach walącymi drzwami przykręcenie na jaki czas pomaga?
Przy ułomnych pasażerach walącymi drzwami przykręcenie na jaki czas pomaga?
Na krótko ale lepszej opcji nie znalazłem :P
Dlatego od momentu kiedy kupiłem tylko 3 osoby ze mną jechały :)
Dlatego od momentu kiedy kupiłem tylko 3 osoby ze mną jechały :)
nie przejmuj sie ja pracuje w malym wydawnictwie od czasu jak kupilem auto czesto sie zdarzalo ze kogos podrzucalem na przystanek w tej chwili z 50 osob zostaly 2 :P z jazdy codziennej żona siedzi zawsze z przodu "goscie" nie maja prawa dotykac drzwi :D
I prawidłowo,nie potrafią zamykać to niech drą z buta. A tak poza tematem,widzę że z Radomia jesteś,może się spikniemy na początku września,jest zlot ludzi z motokiller.pl i również tam zawitam.
I prawidłowo,nie potrafią zamykać to niech drą z buta. A tak poza tematem,widzę że z Radomia jesteś,może się spikniemy na początku września,jest zlot ludzi z motokiller.pl i również tam zawitam.
Radom/Czewa już od ponad 3 lat mieszkam w Czewie :) ale jak będę w RM można się ustawić jak chcesz podbij nr na priv