Zobacz pełną wersję : Siema!!
Witam wszystkich uzytkownikow, jestem szczesliwym posiadaczem zielonej coupe . Mam Hanie poltora roku, nie mialem okazji na aktywne uczestnizenie w zyciu forum ale postaram sie nadrobic. Korzystajac z okazji zapytam co polecilibyscie jako wygodny fotel. Mam teraz kubelki z pralki IV gen, niestety na dluzsze trasy wychodze z nich obolaly.
Pozdro czekam na jakies sugestie
Ja osobiście mam repliki recaro z ITR - coś prawie jak to : http://www.sklep.carstuff.pl/fotel-sportowy-rlook-material-black-recaro-style-itr-p-22685.html
Ale polecam też fotele z preludy V - meeega wygodne. Miałem rok czasu prelke V i na prawdę po 600km trasie nic mnie nie bolało ; )
Poprzednio mialem z V fakt ,mega wygodne, tylko mi siedzialo sie za wysoko, glowa o podsufitke haczylem :p
W pralce siwdza idelnie w civicu jednak inaczej, a te itr calkiem ciekawe ;)
Ja w pralce czasem też szorowałem włosami o podsufitke, ale to dlatego, ze pralka jest troszkę niższa. Tzn od podłogi do dachu jest 2-3 centymetry nizej niż civic. A na tych a'la recaro nie haczę o dach i jest wygodnie :) Polecam :P
Zmieniajac temat widze ze masz y8, ja mam glowe taka sama i dol d13 na regulowanym kolku. Jak poprawnie ustawic rozrzad?