Zobacz pełną wersję : Pioneer + ?? - prosze o rade..
Witam,
posiadam radyjko pioneer DEH-3700MP i chcialbym je zaopatrzyc w inne glosniczki niz moja seria hondowska.. Czy moze ktos sie wypowiedziec na temat tych glosnikow?
<< JBL >> (http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=65655157)
<< HERTZ >> (http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=64327802)
Nie wiem jaka jest glebokosc w cifie 5D VI gen w przednich drzwiach. Ma ktos moze katalog media markt pod reka? :) Ja niestety nie mam w mojej wiosce nic takiego ;)
jezeli wybieramy pomiedzy tym to HERTZ ... :-) poszukaj sobie w opcji "szukaj" tam było już o głośniczkach do naszych 5 drzwiówek ... powiem tak bez mdf'u sie nie obejdzie
jeśli tylko te to zdecydowanie Hertz, ale wszystko zależy jak zwykle od kaski... Hertz jest dobry, ale są lepsi
ja tam nie wiem co to HERTZ i nie chcę wiedzieć u siebie założyłem Blaupunkty serii GT 165mm i jestem bardzo zadowolony z efektu. Zresztą w ostatnim autku też miałem blaupunkty i nic do zarzucenia. A nawiasem mówiąc mam także DEH 3730 więc tę kombinację już sprawdziłem :)
racja greggrey, tylko blaupunkt albo sony :lol: ;)
Dobre głośniki tak naprawdę produkują firmy, które stylko tym się zajmują. Ale nie będę nikogo do niczego przekonywał. W końcu inni producenci też muszą sprzedawać swoje produkty :D
w przyszlym tygodniu bede mial kombinacje hertz + pioneer 3730 wiec napisze czy daja rade :D
jak dobrze wytłumisz drzwi to na pewno będziesz zadowolony :D
Co do Sony to nie mam zdania ale nie jestem przekonany co do ich funkcji w car audio jak i np. kenwooda :D ;) PPM 702 a tak naprawdę to wolałbym JBL lub Infinity. Ale jak na razie szkoda trochę funduszy. A zupełnie poważnie to jestem zadowolony z tych Blaupunktów i mogę je polecić nie są szczególnie drogie a dobrze grają. A rozwodzenie się i pieprzenie o hi-end`owym sprzęcie który lepszy itp bzdety to nie tędy droga. nie sztuką jest wydać kasę i słuchać tylko wydać ją w umiarkowanej ilości i dobrze słuchać.
greggrey, masz 100% racji, tle że moja droga to dobry sprzęt a oszczędność na montażu, bo wykonywanym zgodnie z zasadami własnoręcznie :) Ale koniec tego OT, bo się warny posypią - dyskusję możemy dokońcyć na PW jesli masz ochotę :) Miłego weekendu :!: