PDA

Zobacz pełną wersję : Pioneer + ?? - prosze o rade..

Leeo
28-09-05, 00:29
Witam,
posiadam radyjko pioneer DEH-3700MP i chcialbym je zaopatrzyc w inne glosniczki niz moja seria hondowska.. Czy moze ktos sie wypowiedziec na temat tych glosnikow?

<< JBL >> (http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=65655157)
<< HERTZ >> (http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=64327802)

Nie wiem jaka jest glebokosc w cifie 5D VI gen w przednich drzwiach. Ma ktos moze katalog media markt pod reka? :) Ja niestety nie mam w mojej wiosce nic takiego ;)

TDP
28-09-05, 00:41
jezeli wybieramy pomiedzy tym to HERTZ ... :-) poszukaj sobie w opcji "szukaj" tam było już o głośniczkach do naszych 5 drzwiówek ... powiem tak bez mdf'u sie nie obejdzie

ppm702
30-09-05, 21:12
jeśli tylko te to zdecydowanie Hertz, ale wszystko zależy jak zwykle od kaski... Hertz jest dobry, ale są lepsi

greggrey
13-10-05, 16:45
ja tam nie wiem co to HERTZ i nie chcę wiedzieć u siebie założyłem Blaupunkty serii GT 165mm i jestem bardzo zadowolony z efektu. Zresztą w ostatnim autku też miałem blaupunkty i nic do zarzucenia. A nawiasem mówiąc mam także DEH 3730 więc tę kombinację już sprawdziłem :)

ppm702
13-10-05, 18:21
racja greggrey, tylko blaupunkt albo sony :lol: ;)

Dobre głośniki tak naprawdę produkują firmy, które stylko tym się zajmują. Ale nie będę nikogo do niczego przekonywał. W końcu inni producenci też muszą sprzedawać swoje produkty :D

ANTEK
13-10-05, 18:56
w przyszlym tygodniu bede mial kombinacje hertz + pioneer 3730 wiec napisze czy daja rade :D

ppm702
13-10-05, 19:01
jak dobrze wytłumisz drzwi to na pewno będziesz zadowolony :D

greggrey
13-10-05, 23:51
Co do Sony to nie mam zdania ale nie jestem przekonany co do ich funkcji w car audio jak i np. kenwooda :D ;) PPM 702 a tak naprawdę to wolałbym JBL lub Infinity. Ale jak na razie szkoda trochę funduszy. A zupełnie poważnie to jestem zadowolony z tych Blaupunktów i mogę je polecić nie są szczególnie drogie a dobrze grają. A rozwodzenie się i pieprzenie o hi-end`owym sprzęcie który lepszy itp bzdety to nie tędy droga. nie sztuką jest wydać kasę i słuchać tylko wydać ją w umiarkowanej ilości i dobrze słuchać.

ppm702
14-10-05, 10:20
greggrey, masz 100% racji, tle że moja droga to dobry sprzęt a oszczędność na montażu, bo wykonywanym zgodnie z zasadami własnoręcznie :) Ale koniec tego OT, bo się warny posypią - dyskusję możemy dokońcyć na PW jesli masz ochotę :) Miłego weekendu :!: