Zobacz pełn± wersję : usuwanie trudnych plam brunox
Witam, ostatnio swego czasu zabrałem się za likwidowanie wstępnych objaw rdzy, gdzie pomógł mi produkt brunox, lecz nie wiem jak to się stało został mi zaciek z tego produktu na lakierze i tego g....a nie da się niczym zmyć, próbowałem benzyn± ekstrakcyjna, pasta lekko sciern± nie wiem kurde, zna kto¶ może jaki¶ produkt który mógł by się nadać, bo w innym wypatku to chyba tylko papier ¶cierny 2000 i dawaj może co¶ z lakieru zostanie. A najlepsze jest to że jest w przy przedniej lampie i wygl±da ona jak by płakała :)
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, proszę.
Oprócz twojej uwagi na temat przecinka, może napiszesz co¶ co dotyczy tematu ? bo do nabijania postów służy Hyde Park.
Zapewne da się spolerować, spróbuj tylko jak±¶ leciutk± past± ;)
co dla Ciebie jest leciutka pasa ?:D bo używałem lekko sciernej niebieskiej tempo ale ani rusz
Nitro. Próbuj nitro. Pamietaj, że Brunox Epoxy jest na bazie żywicy - lekko może nie być. U mnie rant nadkola rdzewiał, ale sam Brunox jako preparat trzymał się dalej na rancie.
Brunox najdłużej mi się na ogrodzeniu trzyma.
Kurde tylko czy nitro nie zje mi też gratis lakieru ;/
Kurde tylko czy nitro nie zje mi też gratis lakieru ;/
Nie. Ale zawsze możesz spróbować na jakim¶ niewidocznym miejscu.
Nitro zmatowi lakier (a jak długo po trze to i całkiem zejdzie), skoro brunox jest na bazie żywicy, to może co¶ do topników na bazie żywic, czyli IPA, przynajmniej nie niszczy lakieru.
Ale bardziej chodzi Ci o kalafonie, czy raczej kwas, bo IPA nic mi nie mówi.
Mi się wydaje, że chodzi o alkohol izopropylowy, do czyszczenia płytek drukowanych z resztek kalafonii itp. Co¶ takiego http://elkom-serwis.com.pl/lakiery-sr-czyszczace-inne/241--cleanser-ipa-150ml-preparat-do-czyszczenia-optyki-i-mechaniki-precyzyjnej.html