Zobacz pełną wersję : Zwężka kolektora wydechowego B18C4
Siema. Od razu zaznaczę że użyłem wyszukiwarki,ale nic nie znalazłem(może się nie staram) :p
Chłopaki,usuwał ktoś z Was zwężkę kolektora b18c4 znajdującą się seryjnie na jej końcu?
Ile trzeba ciąć kolektora żeby ją wydłubać? Poradzi ktoś coś?
Napisz lepiej w dziale - Turbo NA Swap
Było o tym i chyba na htp były takie do kupienia. Tani mod i dobry na początek ale jak liczysz przy serii wydechu na wow po takim zabiegu to raczej nie.
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalk
Gra nie warta zachodu. Zwężka nic nie daje, jeden z użytkowników wycinał ją. Dołączył do tego fotorelację ale nie pamiętam w którym temacie.
Widziałem chyba ta fotorelacje, ale dodane guwniane miniaturki i nic nie widać.
Wywaliłem parowe i kupiłem shorta, na dniach to ogrodze i zobaczę. Bo na parowie gdy się komora nagrzala z 40 kucy jak by uciekało.
Dlatego rozkminiam czy to nie wina wydechu. Ale jeśli po shorcie będzie poprawa to dam sobie siana z wydechem.
No to na szorcie będziesz miał tak samo jak z parówą, też jak się nagrzeje. Kub lub daj do wyspawania komuś porządne cai i będzie git.
No to na szorcie będziesz miał tak samo jak z parówą, też jak się nagrzeje. Kub lub daj do wyspawania komuś porządne cai i będzie git.
i przy każdej ulewie jeździj z pełną zbroja :) miałem ostatnio okazję porozmawiać z kolega który się rozbił na 1/4 w rzeszowie. Całkowicie inne poglądy jak by patrzył na te z forum:) a raczej doświadczenie ma spore. Dobre odgrodzenie powinno załatwić sprawę
No Guścioren popieram Twoją opinie. Cai to shit. A te Hydroshieldy to lipa jakich mało i jeszcze ceny za to..
Są również inne rozwiązania, które lepiej się spisują niż hydroshield. Chociaż ten według niektórych spisuje się świetnie. Poszukajcie rozwiązań firmy AEM.