szczawian
03-07-14, 21:31
Witam mój problem wygląda tak , przy max skręcie w lewo lub w prawo i delikatnym ruszaniu np:zawracanie parkowanie słychać stuki i strzały w lewym kole problem zaczął się od tego momętu gdy podczas jazdy przegub zewnętrzny z lewej strony mi się posypał a miesiąc wcześniej wymieniałem wszystkie 4 przy 2 skrzyni i 2 od strony koła i po wymianie zaczęły się takie cyrki może to po prostu zbieg okoliczności bo przed wymianą przegbów miałem niemiłe zdażenie konkretnie urwał mi się sworzeń dolny zwrotnicy i dość mocno przywaliłem lewym wahaczem w asfalt , po tym zdarzeniu zostały wymienione sworznie dolne,wszystkie tuleje stalowo gumowe z prawej strony i lewej strony i wszystkie przeguby . Tez np przy max skręcie w lewo kierownica tak jakby się zacina delikatnie i można kręcić kółka nie trzymając kierownicy i też wtedy słychać takie głuche stuki z lewej strony jeżeli ktoś ma jakiś pomysł co to może być proszę o jakąś rade szukałem wszędzie i nic nie mogę znaleść na ten konkretny przypadek . Aha i samochód jest bez wspomagania i bez ABS-u.