Zobacz pełną wersję : Szyberdach w 5d
Witam,
Mam pytanie odnośnie szyberdachu. Po wymianie bezpiecznika okazało się że działa tylko uchylnie.
Znalazłem na allegro taką ofertę:
http://allegro.pl/szyberdach-elektryczny-honda-civic-vi-98r-5d-i4353705738.html
Zastanawiam się czy allegro jest najlepszym miejscem do szukania tego.
Nie za bardzo się na tym znam więc będę wdzięczny za zdanie.
Mechanika do montażu mam.
Pozdrawiam,
Zaqson
Wymiana dachu słonecznego to dość gruba sprawa. Proponowałbym dostać się do mechanizmu i zobaczyć co mu dolega. Jak się dostać znajdziesz w poście "Kompendium wiedzy".
Wymiana w ostateczności i u dobrego fachowca, żeby potem nie mieć problemu ze szczelnością.
wymiana szyberdachu jedno w prostszych napraw przy MB, potrzebne najlepiej 2 osoby, czas okolo godzina
Camellia Racing
04-07-14, 18:29
Proponowałbym dostać się do mechanizmu i zobaczyć co mu dolega.
Szczęścia życzę :D
stasznie drogi ten szyber, a co do wymiany to wymieniaj tak jak grindero napisał. nie ma tam wielkiej filozofi, z tego co pamietam sa tam takie bolce ze nie ma opcji inaczej wasadzi. zaqson a ty wogole skad jestes, bo jak dla mnie allegro nie jest dobre do szukania, jest wiele sprzedawcow lokalnych.
za 100zł w 100% sprawny szybęr mogę oddać
Camellia Racing
06-07-14, 23:13
stasznie drogi ten szyber, a co do wymiany to wymieniaj tak jak grindero napisał. nie ma tam wielkiej filozofi, z tego co pamietam sa tam takie bolce ze nie ma opcji inaczej wasadzi. zaqson a ty wogole skad jestes, bo jak dla mnie allegro nie jest dobre do szukania, jest wiele sprzedawcow lokalnych.
Wymiana dachu słonecznego to dość gruba sprawa
Wymiana całości jest najlepszym rozwiązaniem jakie możesz wybrać. Nie radzę rozbierać szyberdachu na części pierwsze...