Zobacz pełną wersję : Wycieraczki
Witam mam Honde Civic 5D Liftback z 98 r i chcę wymienić wycieraczki orientujecie się czy z przodu będą pasować 510 mm i 480 mm ??
Ja mam bosha 51 i 45 ;)
a jakie masz tradycyjne czy aero ??
51 i 48 spokojnie pasuje, mam takie zwykłe i jest ok, choć seryjnie było jeśli się nie mylę 51 i 45 ;)
a jakie masz tradycyjne czy aero ??
Mam aero bosha. Tak jak pisałem 51 i 45 choć mogłem kupić 48 bo jest troszkę za mała więc Twój zestaw będzie good ;)
Tez mam boshe aero i to chyba najgorsze wycieraczki jakie mialem.
Owszem, wygladaja fajnie i na poczatku zbieraja super, ale wcale nie lepiej i nie dluzej niz zwykle, tanie wycieraczki z marketu.
Mam 50 i 45. Szyba jest nowa.
Ja mam aero już ponad rok i działają bardzo dobrze. Mimo tak długiego czasu.
Pisząc o tych wycieraczkach mam na myśli to, że pomimo kilkukrotnie wyższej ceny, nie są kilka razy lepsze od taniochy z marketu.
Po prostu cena nie jest adekwatna do jakości. Jakby były ze 2 razy tańsze to byłyby super ekstra, bo dodatkowo fajnie wyglądają, ale nic poza tym.
bartek1706
29-06-14, 23:01
Ja do każdego auta kupuję wycieraczki firmy alco, modele aero. Polecam sprawdzić osobiście ich jakość ;)
Tez mam boshe aero i to chyba najgorsze wycieraczki jakie mialem.
Owszem, wygladaja fajnie i na poczatku zbieraja super, ale wcale nie lepiej i nie dluzej niz zwykle, tanie wycieraczki z marketu.
Mam 50 i 45. Szyba jest nowa.
Jak na razie sprawują się dobrze, czasem przetrę je chusteczką. Z czasem się okaże :)