Zobacz pełną wersję : Szybkie pytanie dotyczące lamp z ebay'a
piotrek-mi
01-06-08, 22:06
lampy przód (http://cgi.ebay.com/ebaymotors/92-95-HONDA-CIVIC-2-3DR-BLACK-HALO-PROJECTOR-HEADLIGHTS_W0QQitemZ140237789511QQcmdZViewItem?has h=item140237789511&)
lampy tył 2 (http://cgi.ebay.com/ebaymotors/_Car-Truck-Parts-Accessories__92-95-HONDA-CIVIC-3D-JDM-BLACK-ALTEZZA-TAIL-LIGHTS-94_W0QQitemZ300228901911QQadnZCarQ20Q26Q20TruckQ20 PartsQ20Q26Q20AccessoriesQQadiZ2865QQcmdZViewItem? hash=item300228901911&)
Mam okazję kupić lampy z linków które Wam podałem w linku po cenach z US, bez żadnych dodatkowych kosztów (rodzina w US). Mam pytanko czy takie lampy, zarówno przód jak i tył pasują do EG4, 3D, 93r? Pytanie może banalne, ale nie wiem jak się ma kwestia podłączenia prądu (kostki itd.), czy wszystkie lampy mają taki sam kolor jak u nas (migacze, stop). Z góry dzięki za info.
nie wiem jak z pasowalnoscia ale czy nie bedzie problemow z tym ze w USA maja reflektory symetryczne??
piotrek-mi
01-06-08, 22:30
Nie wiem, nie znam się na lampach w USA, dlatego też pytam, wszystkie sugestie mile widziane.
Nie bierz tylnych są okropne :agent:
piotrek-mi
01-06-08, 22:40
a ten drugi link ;)?? Kurde, nie mogę sobie wyobrazić jak to na aucie będzie wyglądało, a całe "białe" ala leksus jakoś mi się nie podobają...
[ Dodano: Nie 01 Cze, 2008 ]
Zdecydowałem się na lampy przód które są w pierwszym poście oraz na takie na tył:
tył (http://cgi.ebay.com/ebaymotors/_Car-Truck-Parts-Accessories__92-95-HONDA-CIVIC-3-DR-CLEAR-ALTEZZA-TAIL-LIGHTS-93-94_W0QQitemZ260246213486QQadnZCarQ20Q26Q20TruckQ20 PartsQ20Q26Q20AccessoriesQQadiZ2865QQcmdZViewItem? hash=item260246213486&)
Czy ktoś orientuje się czy te lampy pasują, ceny są dość dobre, więc szkoda czekać... Tył to podejdzie myślę bez żadnego "ale", ale nie wiem co z przodem...
Mam okazję kupić lampy z linków które Wam podałem w linku po cenach z US, bez żadnych dodatkowych kosztów (rodzina w US).
mozesz zamowic wiecej ? :D
Mam okazję kupić lampy z linków które Wam podałem w linku po cenach z US, bez żadnych dodatkowych kosztów (rodzina w US).
mozesz zamowic wiecej ? :D
dokladnie !! na przednie bym sie pisal jezeli mozna by bylo asymetryczn na europe ;)
[ Dodano: Pon 02 Cze, 2008 ]
a ten drugi link ;)?? Kurde, nie mogę sobie wyobrazić jak to na aucie będzie wyglądało, a całe "białe" ala leksus jakoś mi się nie podobają...
[ Dodano: Nie 01 Cze, 2008 ]
Zdecydowałem się na lampy przód które są w pierwszym poście oraz na takie na tył:
tył (http://cgi.ebay.com/ebaymotors/_Car-Truck-Parts-Accessories__92-95-HONDA-CIVIC-3-DR-CLEAR-ALTEZZA-TAIL-LIGHTS-93-94_W0QQitemZ260246213486QQadnZCarQ20Q26Q20TruckQ20 PartsQ20Q26Q20AccessoriesQQadiZ2865QQcmdZViewItem? hash=item260246213486&)
Czy ktoś orientuje się czy te lampy pasują, ceny są dość dobre, więc szkoda czekać... Tył to podejdzie myślę bez żadnego "ale", ale nie wiem co z przodem...
najprosciej bedzie jak napiszesz do goscia czy ma asymetryczne ;) jak bedzie mial to daj znac moze sie podlacze do zamowienia :d
Dwie sprawy z tymi lampami
1. Symetryczne lustra ( takie sa w UK i w US ), ale mozna wyrwac lampy z US ktore sa "Euro" - zazwyczaj w nazwie aukcji juz jest napisane ze sa "Euro style" co znaczy , ze lustra maja europejskie - asymetryczne
2. Postojowki w migaczach - lampy w USA nie maja miejsca na zarowki postojowe pod glownym kloszem, tak jak wszystkie europejskie. W US postojowki sa razem z migaczami - 2 wloknowa zolta zarowka jest do tego potrzebna razem z oprawka. Wiec jak chcesz miec na tych lapmach postojowki to albo kombinujesz i dorabiasz oprawke + zarowke i sztukujesz kable , bo twoje auto nie jest przystosowane do takiej pozycji posotojowek, albo dajesz gdzies zeby ci ladnie wywiercili dziurkwe w obudowie lampy i lustrze na postojowke.
3. - uzywaj szukajki bo temat lamp USDM byl juz milion razy
A czy można wogule spotkać lampy z us wyposażone w elektryczną regulację?
Chodzi mi o 6 gen z czarnym środkiem.
A ja mam inne pytanko, że pozwolę się podpiąć .... jak toto świeci w ogóle ?? widziałem niedawno jakieś wynalazki z ringami ....drogie jak diabli (koło 900 zeta) i wyglądały genialnie ...pełen lansik..... tyle że świeciły jak stara latarka. .... jak więc to jest??
piotrek-mi
02-06-08, 21:41
są symetryczne, czyli jaka jest linia świecenia? Oba świecą równiutko, tak?
są symetryczne, czyli jaka jest linia świecenia? Oba świecą równiutko, tak?
dokladnie