Zobacz pełną wersję : MediaCentrum - Montownia Car Audio - Zniżki Dla Klubowiczów
Otóż postanowiłem, że skoro już tam pracuje to moge dawać wam zniżki i dobre ceny :P tak mi sie jakoś zachciało :D Dawna nazwa firmy to RMS (może warszawiacy kojarzą zarówno nazwe jak i demo car - syrenke Mac Audio).
W razie jakiś pytań czekam i zapraszam.
http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=2475006
Jeśli nie jestem klubowiczem w pełnym tego słowa znaczeniu, to też mogę liczyć na znizki? :)
Jesli nie - to nie bylo tematu.
Jesli tak - to za ile moglbym u Ciebie wyrwac JBL 936e? :) Pozdrawiam :)
wszyscy wiemy że przemytników z allegro nie da się przebić cenowo, wszystko zależy od tego czy chcesz mieć ważną, polską gwarancje :) zniżki dostaniesz, bo jesteś rasowym gejem :P a ceny nie napisze na ogólnym :P
w razie czego pisać na PW
wszyscy wiemy że przemytników z allegro nie da się przebić cenowo, wszystko zależy od tego czy chcesz mieć ważną, polską gwarancje :) zniżki dostaniesz, bo jesteś rasowym gejem :P a ceny nie napisze na ogólnym :P
w razie czego pisać na PW
ok, priv :)
myślę że to bardziej do działu giełda się nadaje - tu nie jest dział reklamowy
Ja bym dyskutował... Chciał gejuch oznajmić, że mamy jakieś zniżeczki, a nie chciał wystawiać konkretnego towaru na sprzedaż...
o, juz wiem do kogo sie zglosze jak bede zmienial glosniki :>
zawsze sie do czegoś musi ktroś przyczepić :wink:
poleć mi jakie głośniki włożyć do 4g w drzwi - 13stki czy 16stki ? Jesli tak to jakie? A jesli juz wiesz jakie pacnij mi PW ile beda kosztowac bo chcialem juz brać od CIebie na allegto jbl gto 636e :)
13stki czy 16stk
z tych dwoch to napewno 16... wieksza membrana - lepszy dzwiek, wiadomo
Ja bym dyskutował... Chciał gejuch oznajmić, że mamy jakieś zniżeczki, a nie chciał wystawiać konkretnego towaru na sprzedaż...
a ja nie będę dyskutował, bo towar jest tu....
http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=2475006
....wystawiony, więc giełda
zawsze sie do czegoś musi ktroś przyczepić
a musi, bo jak chcesz się reklamować to rozmawiaj z cihym.
to przenieś temat na giełde, albo niech admin przeniesie i będzie ok, skoro to dla Ciebie taki problem. a może zadrość przez Ciebie przemawia ? :)
jak się troszke orientujesz, to emg też siedzi w tej branży, albo raczej ty siedzisz w tej branży co on, a mimo wszystko nie umieszcza tutaj swojej reklamy, a mógłby i w dodatku jako moderator tego działu, przykleic ten temat na górze jako Ważne ogłoszenie, tak aby było bardziej widoczne. Jak widzisz tego nie zrobił, bo podchodzi do tego obiektywnie i zdroworozsądkowo i dba o porządek tutaj.
Twoje uwagi i docinku nie są namiejscu, więc zbastuj bo ostrzeżenia się posypią.
VTD
ja nie docinam i nie reklamuje, chciałem dać rabaty, ale widocznie sie pomyliłem wyciągając ręke. prosze o zamknięcie
a może zadrość przez Ciebie przemawia ?
tak, jestem cholernie zazdrosny że ktoś tam mi się wpieprza i zabiera klientów.
Pomyśl zanim coś napiszesz - bo jak by tak było jak piszesz, to Twojego posta dawno by nie było
Zamykam bo nie chce mi się więcej pisać