Zobacz pełną wersję : Problem z ustawieniem zegara
Witam
Ostatnio miałem potrzebę rozłączenia akumulatora i zegarek mi wskoczył na czas 12 godzinny.
Jak przywrócić czas 24 godzinny.Kiedyś to robiłem,ale teraz przytrzymuje oba przyciski H M i nie wskakuje.
Włącz zapłon, wciśnij jednocześnie oba przyciski.
A to ciekawe. A ja myślałem że te zegarki pokazują tylko czas 12 godzinny. Muszę u siebie też przestawić.:)
Tryb 24 godzinny zaczyna sie pojawiac od angielek w gore? Czy starsze pojazdy tez to maja? Szok
Tryb 24 godzinny zaczyna sie pojawiac od angielek w gore? Czy starsze pojazdy tez to maja? Szok
Znam tylko jeden sposób żeby to sprawdzić :>
No i tryb 12-godzinny jest taki USDM ^^
makaveliooo
20-06-14, 20:56
Tylko pamiętajcie, że z racji takiej, że to angielka, to zegarek późni się i pokazuje czas londyński! ^^
Ok.dzięki pomogłeś.
Stare japońce raczej nie mają 24h. Te produkowane w Europie na pewno.
A ja do tej pory nawet nie wiedziałem że mogę mieć tryb 24h :D także dzięki, również skorzystalem :)
Tylko pamiętajcie, że z racji takiej, że to angielka, to zegarek późni się i pokazuje czas londyński! ^^
A o 17:00 silnik gaśnie bo to tea time :D
Stare japońce raczej nie mają 24h.
Ciekawe jak jest w równoległych EJ/EK, raczej tylko 12h, np. w japońskiej toyocie i subaru już dusiłem dwa guziki, pukałem palcem w szybkę i jakoś nie chciały sie przestawić na 24 :)
JA tak samo ; D W starletce chciałem zmienić dwoma guzikami hehe.
ale w preludzie V gen jest 24h :)
ale w preludzie V gen jest 24h :)
U mnie nie ma :o
24h zegarek w angielce?! ale czary, aż muszę sprawdzić u siebie;)
Przestawiłem wczoraj. Pięknie działa !!!:)